Citat:
Uporabnik telex pravi:
Dejansko so pa agencije pričele z zelo pokvarjeno prakso. Od pamtiveka sedemdnevne počitnice (sede m nočitev) danes prodaja kot osemdnevne. Pri nekoč enodnevnem izletu imaš odhod ob 11. zvečer in vrnitev ob 2. uri zjutraj pa iz tega nastane tridnevni izlet...
Tako ti ostane le, da se pred vplačilom aranžmaja pozanimaš o predvidenem času odhoda, povratka, kje se spi, kakšni so hoteli...pri tem ti bodo agencije prijazno pomagale. Ko enkrat nakažeš denar pa se agencije obrnejo za 180° prijaznosti je konec, začne se brati mikroskopski tisk iz drobnega tiska splošnih in posebnih pogojev...
Problem SLO agencije in časov leta pri čarterskih prevozih je Adria, katera sporoči ure 7 dni pred odhodom.
Pri odhodih iz Avstrije teh problemov ni, ker imaš že pol leta vnaprej predvideno uro (katera se lahko spremeni).
Glede izletov in ur odhodov, odhod je 14.9. ob 23. uri - kako bi ti napisal, da kdo ne zamudi?
Tudi v London sem letel z Ryan air in prišel v London ob 18 uri, enako mi je šel ves dan, domov sem letel ob 10 zjutraj.
Enak problem kot pri agencijah in kdo se priožuje - noben.
Prvi in zadnji dan sta namenjena prihodu na destinacijo.
Sobo v hotelu dobiš po 14. oz 15. uri, zapustiti jo moraš do 10./11. ure. Pa ti gre en dan ali?