Iščem ideje, kako odgnati sosedove mačke. Po zadnjem štetju mislim, da jih je šest. Posvinjajo mize, klopi, cvetlični vrt, njivo ... in starši imajo s čiščenjem in odganjanjem preveč dela. (Relativno veliko) njivo prekrivamo z mrežo in se jebemo, klopi in mize prekrivamo s smrekovimi vejami ... skratka vse sorte stvari, da jih ne mika stikati. Res noro - urediš vrt, zasadiš ... evo kurca - naslednji dan že sežeš v drek.
Poskusil sem tudi s tistim elektronskim odganjalcem. Ne pomaga. Parcela je pestra in jih tudi pes (če je recimo na obisku) posebej ne moti. Poskusil sem s fračo, no moja je bila mogoče preslabotna.
Prošnja, da bi se izognili tipičnim Alter komentarjem, bo verjetno preslišana. Pa vseeno. Kakšna ideja? Obstaja kakšen primeren električni pastir?
Pogovoriti se ne da (niti z mačkom niti s sosedom).
Poskusil sem tudi s tistim elektronskim odganjalcem. Ne pomaga. Parcela je pestra in jih tudi pes (če je recimo na obisku) posebej ne moti. Poskusil sem s fračo, no moja je bila mogoče preslabotna.
Prošnja, da bi se izognili tipičnim Alter komentarjem, bo verjetno preslišana. Pa vseeno. Kakšna ideja? Obstaja kakšen primeren električni pastir?
Pogovoriti se ne da (niti z mačkom niti s sosedom).