Odbojkarjev ni na seznamu za sv. ligo

YuGec

Fizikalc
18. avg 2007
2.801
0
36
http://www.rtvslo.si/sport/odbojka/neverjetno-slovenije-ni-na-seznamu-ekip-za-svetovno-ligo/372044

Igrajo turnir za uvrstitev tja, zmagajo in potem odločijo za mizo.
bonk.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Pač še eden izmed športov, ki ima več igralcev kot gledalcev
smile-1.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Bolj pri nas sem mislil ...
smile-1.gif

Ni nekam hudo popularno ali?

I

Izbrisan uporabnik #488

Prej izjema kot pravilo
smile-1.gif

Ne moreš ravno govorit, da je odbojka nek hudo popularen šport pri nas. Po moje če greš po ulici pa vprašaš mimoidoče, da naštejejo par naj igralcev lige, bo kar tem..

Vidim pa, da je občasno kakšna odbojka na televiziji, za moj okus gre za precej nezanimiv šport, to ne moreš dolgo gledat.

shootek

Fizikalc
3. sep 2007
902
91
28
select 1 from dual;
Če nekdo mene vpraša naj naštejem deset igralcev 1. SNL, ga bom gledal ko tele v nova vrata, pa spremljam nogomet bolj kot povprečen Janez.

Res da odbojka ni med top3 športi v SLO je pa daleč od neprepoznavnega športa.

Najbolji

Guru
20. feb 2008
4.710
1.059
113
Snecer: ko sem bil mlad (kako bv se to slisi) sem aktivno igral odbojko 8 let, bil v selekciji za republisko drzavno ekipo (Jugoslavija), nakar me je na biciklu zdrl avto, da sem letel preko in je kljucnica sla in takrat sem prenehal aktivno igrati. Ampak nocem se hvalit s tem, zelim ti samo reci, da poznam odbojko (mislim, da je ti ne spremljas) in ze takrat je blo dovolj navijacev, danes jih ravno tako ne manjka. Ni to nogomet (v kontekstu kaj tam pocnejo navijaci je to pozitivno), ampak trditi to kar trdis ti, pa je lahko samo zaradi nepoznavanja. Pac tebe ne zanima, ne spremljas in ne ves.

I

Izbrisan uporabnik #488

Žensko smučarijo tudi folk dobro pozna
smile-1.gif

Povprečno spremljam šport, saj pravim, opazil prenose odbojke na tv, enako kot plavanje in gimnastiko (hehe), samo imam občutek da to ni nek popularen šport, ki bi vlekel množice.

Al se trgajo navijači tudi tukaj za podpis ipd?

p.s.
kdaj so pa uvedli da je vsaka igra točka? hehe

Tojka

Pripravnik
4. okt 2011
176
6
18
haha, ti zgoraj pa znaš nasmejati
smile-1.gif

Glede svetovne lige pa je to en velik absurd. Tukaj se vidi, da nekaj zelo smrdi. Ali na naši krovni organizaciji ali na svetovni. Da jih ni sram!

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
smile-1.gif

Pravzaprav je bila odbojka pred leti najbolj razširjen šport na svetu, primat ima po novem nogomet, tako da....si orenk falil. Res pa je, da je to na tekmovalni ravni šport za visoke ljudi (okej, z izjemo libera) z dobrimi atletskimi sposobnostmi (plus rabiš tudi brejn), tako da ti v štratu odpadeš.

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik Najbolji pravi:, ampak trditi to kar trdis ti, pa je lahko samo zaradi nepoznavanja. Pac tebe ne zanima, ne spremljas in ne ves.

Pa saj to je povzetek vseh njegovih postov. Zelo rad pametuje o stvareh, o katerih nima niti osnovne blage veze. Zato pa je na ignore.

ferdo

Guru
3. sep 2007
10.544
3.896
113
Ljubljana
hmpg.net
KSZ:
Čeprav če se ocenjuje število gledalcev v 1. slovenski ligi, po moje odbojka ne zaostaja dosti za nogometom. Na igralca pa gotovo zmaga.
Pa žensko je sploh lepo gledat.

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
smile-1.gif

Pravzaprav je bila odbojka pred leti najbolj razširjen šport na svetu, primat ima po novem nogomet, tako da....si orenk falil. Res pa je, da je to na tekmovalni ravni šport za visoke ljudi (okej, z izjemo libera) z dobrimi atletskimi sposobnostmi (plus rabiš tudi brejn), tako da ti v štratu odpadeš.

Tebe sem ravno čakal, da se glede odbojke oglasiš, ker vem da si veliki poznavalec.
Sicer si bolj fotkal, za igro ti manjka brejn kot si napisal, fotkanje pa po zaslugi bolj uspešne...

Kdaj je bila odbojka najbolj razširjen šport na svetu?

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
Igra mi je šla (in mi še kar gre) kar v redu, brejn je pa sploh odlika. V bistvu mi gredo kar v redu tudi druge igre z žogo. Pa še kaj drugega, kjer ni 'pripomočkov'.
evil.gif

Saj sem ti napisal...pred leti.
evil.gif
odbojko igra cela azija...

gugl pravi recimo tole... Klik

Tako da, odbojka je ibr šport, jasno ne za take kot si ti, zate je fuzbal, je bolj preprosta igra za razumeti.
grin1.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Smo kar dosti igrali na mivki v "mladih" letih, pa notri sem tudi hodil na faksu
smile-1.gif
ker so ble ženske pa easy šport je bil, se nisi rabil naprezat...

Si igral v kakšni ligi?

Nogometa ne igram več, tudi spremljam ga izjemno malo, ne morem gledat 90 minut tekme več. To se nasičiš tega.

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
v tvojem primeru je čisto vseeno, koliko si se naprezal...
evil.gif

ja, igral sem v UOL, æe že moraš vedeti, nič pretresljivega, res pa je bilo nekaj med igralci nekaj 'prvoligašev'.