ocena tveganja

Jeri

Fizikalc
2. sep 2007
585
172
43
41
Živjo.

Mene pa samo zanima kako je z oceno tveganja, glede na to, da je bila že izdana za obstoječi objekt. Bila je izdana na očetovo firmo. Sedaj sva to prepisala name (novo ime firme, novi lastnik). Objekt ostaja isti. Dejavnost je ista, stroji/naprave so isti.
Ali moram še enkrat narediti, oceno tveganja?

Lp

gr69

Guru
15. dec 2009
11.660
2.701
113
še v SLO - ampak komaj
Na koga glasi "stara" ocena tveganja?

Ko si boš odgovoril na to boš tudi vedel ali potrebuješ novo.

Da poenostavim - DA, potrebuješ novo - žal.

Pa glej, da bo usklajena z novo zakonodajo - stopi v veljavo s začetkom decembra to leto (na pamet - ne me za jezik vlečt).

Jeri

Fizikalc
2. sep 2007
585
172
43
41
Ja, sej... vem. Rabim, da oče to vidi. Tudi sam sem vedel, da je treba, vendar je oče govoril, da se to navezuje na objekt, ne na firmo.

Hvala!

sad

Guru
24. avg 2007
21.252
9.884
113
Kje je zapisano v kakšnem času moraš opravit oceno tveganja? Kakšen je ta rok?

bokyto

Fizikalc
19. sep 2007
1.475
0
36
Opravit oceno tveganja, kir bull shit pa ste vi normalni, noben ti je nebi smel po pravem opravit namesto tebe ampak eni izkoriščajo neumnost drugih in na tem služijo preberi si v Uradnem listu vsa določila in smernice za izdelavo in si ga sestavi sam, saj je tvoje podjetje pa ja lahko podaš tudi oceno tveganja sam menda al rajš daš 100 Eur.

sad

Guru
24. avg 2007
21.252
9.884
113
Citat:
Uporabnik bokyto pravi:
Opravit oceno tveganja, kir bull shit pa ste vi normalni, noben ti je nebi smel po pravem opravit namesto tebe ampak eni izkoriščajo neumnost drugih in na tem služijo preberi si v Uradnem listu vsa določila in smernice za izdelavo in si ga sestavi sam, saj je tvoje podjetje pa ja lahko podaš tudi oceno tveganja sam menda al rajš daš 100 Eur.
Sem vprašal že v svoji temi, če lahko kdo da link do vzorcev in dokumentov za to, pa nekako ni bilo odziva. A lahko ti pomagaš ali se boš zgolj pištolil? Hvala.

krimec

Majstr
7. maj 2011
3.840
141
63
Pojdi na cpv.si. Tam imaš linke do uradnega lista itd. Lahko pa v google vtipkaš željene pojme pa imaš vse na dlani.

sad

Guru
24. avg 2007
21.252
9.884
113
Citat:
Uporabnik krimec pravi:
Pojdi na cpv.si. Tam imaš linke do uradnega lista itd. Lahko pa v google vtipkaš željene pojme pa imaš vse na dlani.
Bom preveril cpv.si, google in najdi si sem pa vse preletel, pa vse kar sem našel je bil link do vzorcev na GZS-ju, vendar žal nisem član in nisem mogel do njih.