Ocena tveganja in varstvo pri delu - poceni

sad

Guru
24. avg 2007
21.046
9.689
113
Ker je vse skupaj zgolj birokratska zadeva me zanima, če mi lahko kdo svetuje najcenejšega izvajalca te zadeve. Toliko, da imam štempelj in me kakšen inšpektor ne bo potem zajeb...
Pa zanima me še ali so cene za zdravniški povsod približno enake ali ima kdo posebej konkurenčno ceno.

sad

Guru
24. avg 2007
21.046
9.689
113
Kolikor jaz vem to ni odvisno od dejavnosti in moras imeti za vse.
Kaksna je sploh kazen, ce tega nimas.

Dacho

Fizikalc
5. sep 2007
1.872
1
38
44
Ljubljana
Kolikor jaz vem lahko tudi sam izpolnis obrazec, ki je itak objavljen na spletu in to je to (ocena tveganja). Ce si popoldanc pa imas varstvo pri delu ze pri dopoldanskem delodajalcu, ga ne potrebujes. Za izpolnjevanje ocene tveganja (obrazca, ki je na netu - torej samo zamenjajo ime firme) pa voluharji zaracunajo od 50 EUR naprej in sam gledajo po ajpesu in bombardirajo s klici novoustanovljene firme, ceprav je zakonski rok eno leto po odprtju firme.

sad

Guru
24. avg 2007
21.046
9.689
113
No, to je nekaj novega glede ocene tveganja. Sem malo pobrskal in dejansko lahko to narediš sam, če nimaš veliko zaposlenih in ne obstajajo posebne nevarnosti. Nisem pa mogel do obrazcev na GZS-ju, ker je zaprto zgolj za člane GZS-ja. A je možno te obrazce še kje drugje dobit.
Ker potem bo treba zgolj še varstvo pri delu in pa zdravniški pregled naredit
smile-1.gif
.

mlacar

Pripravnik
29. avg 2007
441
5
18
Iščem obrazec za oceno tveganja in varnost pri delu. Kje se da to opraviti z najmanj komplikacijami/dela?

sad

Guru
24. avg 2007
21.046
9.689
113
Sam sem obupal pri iskanju obrazcev in na koncu plačal eni firmi za ureditev te zadeve.
S kje pa si?

Nazadnje urejeno: