Obnova kopalnice - izbira mojstra

anancica

Zelenc'
22. jul 2010
13
0
1
Pozdravljeni,

ali ima kdo izkusnje s sledečimi mojstri:

- 3D Jože Vranešič s.p. iz NM
- ŠRAUFEK - BERTONCELJ ALEŠ s.p. iz MB
- POSREDNIŠTVO SEBASTIJAN PAVLIČ s.p. iz Zreč
- Sanitar d.o.o. iz Ljubljane

Hvala, Ana

jurga

Fizikalc
5. mar 2010
1.750
50
48
podravska
za ene so mojstri ki si jih navedal dobri za druge slabi odvisno od zahtev strank,saj stranke znajo biti hudo težavne. zato ti bo vejetno težko najti pravo mnenje. pa res napiši iz katerega konca si .morda ti pa lahko pomagam z mojimi izkušnjami se dobro spoznam na ta posel.
pozdrav.gif

jurga

Fizikalc
5. mar 2010
1.750
50
48
podravska
oh, pardon nisem prebral imena spodaj si gospa ,pisal pa sem tako ,kot da pišem gospodu .se opravičujem
13.gif

anancica

Zelenc'
22. jul 2010
13
0
1
Iz Ljubljane, kot stranka sem zahtevna, da je dobro in kvalitetno narejeno, ter da se drzi dogovorjenih rokov.

jurga

Fizikalc
5. mar 2010
1.750
50
48
podravska
ja veš kako eni delajo stranka ti zbija ceno pa ti ne naredijo tako kvalitetno MALO DNARA-MALO MUZIKE,saj pa verjetno veš ali kupiš vrtalni stroj za 50€ ali pa kvalitetnega za 300€ isto ti je pri delu KVALITETA SE PAČ PLAČA, tak ti je v toti SLOVENIJI
hysterical-1.gif

matofill

Guru
18. sep 2008
3.703
772
113
Meni je lani maja delal eno kopalnico in posebej WC podjetje Gupi Genom nek g. Rok priimka se ne spomnim več, ker sem bil zelo časovno limitiran sva se zmenila, da se ves material v naprej nabavil, potem je bilo pa vse v 10 ih dneh narejeno pa dokaj natančno , meni se zdi ugodno nikakor pa ne poceni, samo, kot so že drugi napisali malo denarja malo muzike, so se pa držali vseh rokov.

Nazadnje urejeno:

anancica

Zelenc'
22. jul 2010
13
0
1
Smo potem izbrali 3D Jože Vranešič s.p. iz NM in smo zadovoljni. Cena je bila konkurencna ostalim ponudnikom, narejeno je bilo prej kot v dogovorjenem roku in zaenkrat (po mesecu dni) ne kaze, da bi bilo slabo narejeno. Prav tako ni bilo problemov pri komunikaciji (nekatere obrtnike vedno klices in klices in ne priklices ...).

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Kakšno urno postavko pa imajo te mojstri? Včasih so dražji kot suho zlato.

anancica

Zelenc'
22. jul 2010
13
0
1
Za urno postavko ne vem, je pa prislo malo vec kot 5000 EUR, od tega dobrih 2000 EUR za opremo (ploscice, umivalnik, bide, WC s kotlickom, banja, omarica). Izdelano je bilo na kljuc, velikost kopalnice cca 5 m2.

jurga

Fizikalc
5. mar 2010
1.750
50
48
podravska
glavno je da si ti zadovoljna z vsem kar so ti opravili. pri našem poslu je tako: zadovoljna stranka-zadovoljni mi ,
aplauz.gif
pa lp.

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
Citat:
Uporabnik jurga pravi:
ja veš kako eni delajo stranka ti zbija ceno pa ti ne naredijo tako kvalitetno MALO DNARA-MALO MUZIKE,saj pa verjetno veš ali kupiš vrtalni stroj za 50€ ali pa kvalitetnega za 300€ isto ti je pri delu KVALITETA SE PAČ PLAČA, tak ti je v toti SLOVENIJI
hysterical-1.gif

ne. pri nas se plača več, da bo kvalitetno narejeno, potem pa dostikrat ni.