Obnova karoserije - katere mojstra predlagate?

C152SLO

Fizikalc
21. avg 2007
1.444
1
36
Zdravo

Mi lahko kdo svetuje človeka, ki se ukvarja z kleparstvom in ličarstvom in je res pedanten in naredi stvar tako kot je treba.
Obnavljal bi skoraj 20 let star avto in bi bilo potrebno zamenjati pragove, pa mogoče še kje na podvozju na novo zaščiti pleh.

Bojim se namreč, da vse preveč "mojstrov" kar na hitro nekaj spacajo skupaj, rjo niti ne pobrusijo ampak kar čez špricnejo barvo in s tem ne naredijo nič.

Razumem, da tašno delo ne more biti poceni, ampak za kvalitetno delo mi ni problem plačati pošteno.

Fajn bi bilo, če je kakšen iz Štajerskega dela, ni pa pogoj.

Če koga poznate in veste, da je pravi, bom zelo vesel.

maggio

Fizikalc
19. avg 2007
1.704
1
38
Lj-bežigrad
težko boš dobil koga ki bo pripravljen rihtati "gnilobo" ker je zato potrebno dosti časa in je premalo plačano za ta trud

lp.

Nazadnje uredil moderator:

leprotto

Fizikalc
22. jul 2007
1.587
1
38
www.dlvkos.si
Citat:
Uporabnik maggio pravi:
težko boš dobil koga ki bo pripravljen rihtati "gnilobo" ker je zato potrebno dosti časa in je premalo plačano za ta trud

lp.

Poleg tega imajo taki ponavadi dela čez glavo oz. prideš na vrsto šele naslednje leto.
rolleyes-1.gif

pinKING

Pripravnik
1. sep 2007
522
8
18
ORANGEland
www.trenutkiveselja.si
A to restavriras kaj specialnega ali nekaj za vsakodnevno uporabo? Ce rabis res pedantnega mozaka je eden od Ptuja proti Vurberku, to pa je vse kar vem. Dela pa baje boljse kot novo.

lp

PS:lahko poskusim najti telefon samo bo trajalooo..

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.551
2.946
113
v lokalni ostariji
v ljubljani imas Bug Customs kateri se ukvarjajo s restavriranjem... ampak ti ze zdaj povem da ni zadeva poceni...

ce dobro placas ti rjo jaz zbrusim:):)

leprotto

Fizikalc
22. jul 2007
1.587
1
38
www.dlvkos.si
Dvomim, da ima BC čas še za tole, ker se zdaj tam delajo trije projekti in dva od njih sta zelo zahtevna (pokliči in vprašaj-PM).
Itak, pa ko se začne en tak avto razdirat vidiš, da je dela še za mesec extra in mnogo €€€ več, kot si pričakoval.

merdzo

Majstr
6. avg 2007
3.773
169
63
Živjo!

Prava stvar je peskanje. Je pa tako, da ponekod sploh ne prideš zraven, kakšen dvojni poden ali podobno. Tam se našprica bitumen in gotovo.

Pred kakimi 2 leti sem jaz to iskal za mercedesa. Pri Felicijanu, ki rihta Hrošče, bi takrat prišla komplet obnova pleha cca. 600.000SIT + DDV. Zraven računaj še menjavo vseh okenskih in vratnih tesnil, ki so ponavadi draga kot žafran in še kako okno zna počit.

Skratka, če avto ni res nekaj posebnega, se to ne splača delat. Raje kupiš že obnovljenega ali pa vrhunsko ohranjenega.

lp

Nazadnje urejeno:

leprotto

Fizikalc
22. jul 2007
1.587
1
38
www.dlvkos.si
Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:
no kaj se dogaja pri BC nebi vedu... kadar grem mim je vse mrtvo pa isto:)))

Pol pa ne vem, mimo katerega BC ti hodiš, ampak ti lahko zagotovim, da zadnje čase delajo vse dni v tednu, vključno z nedeljami. Res pa je, da ne sestavljajo avtov skupaj na prostem, ampak to počnejo kot vsak normalen - v delavnici.
grin1.gif

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.771
6.758
113
pri taščici
Kar se kleparije tiče je moj sosed dovolj pedanten in tud pocen ni kolikor vem. Je pa ? koliko se mu še da kaj klepat, na zadnje se je nekaj z angleškimi mačkami ukvarjal (vsako leto kakšno, eno mislim da ima še sedaj v delavnici)

zdravnik

Pripravnik
11. avg 2007
935
0
16
MB
meni trenutno rihta mojster, ko bo končan ti lahk dam cifra, dela kar kvalitetno, edino bolj počasi mu gre..

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.569
1.091
113
Titograd
Citat:
Uporabnik pinKING pravi:
A to restavriras kaj specialnega ali nekaj za vsakodnevno uporabo? Ce rabis res pedantnega mozaka je eden od Ptuja proti Vurberku, to pa je vse kar vem. Dela pa baje boljse kot novo.

lp

PS:lahko poskusim najti telefon samo bo trajalooo..

Mogoče iz Črete (tam neki po Vurberkom)?