nuvi 765 disconnect

sucdejan

Zelenc'
3. jan 2013
6
0
1
Nova Gorica
www.sabaidi.si
Ne morem kopirati fajlov iz naprave na lokalni disk racunalnika. Nuvi 765 po par sekundah naredi "disconnect" - usbdiski iz explorerja izginejo in naprava se postavi v normalen nacin "kam + prikazi zemljevid". Nikakor mi ne uspe narediti backupa.

sucdejan

Zelenc'
3. jan 2013
6
0
1
Nova Gorica
www.sabaidi.si
Ne more biti okvara na kartici/spominu in niti USBport ali kabel. Nakljucne falje lahko iz racunalnika po mili volji kopiram/brisem direktno na napravo in na kartico (oba USB diska). Tezava je samo na fajlih, ki so "ze" na napravi (na bilokaterem disku)

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
popotnik-gps.blogspot.com
Pa ravno to ti pravim, da so datoteke na samem nuviju poškodovane in jih zato ne moreš prenest iz naprave ali pa je interni disk nuvija poškodovan.
Preko preboot flašaj popravek za računam in boš videl, če bo šlo do konca, če ti javi napako boš vedel pri čem si.

sucdejan

Zelenc'
3. jan 2013
6
0
1
Nova Gorica
www.sabaidi.si
Popravek za FW4.50 je sel uspesno skozi - "update successful". Pred tem sem poskusal kopirati fajle na FW4.0 in prav tako izgublja povezavo. Mislis, da je se vedno interni spomin naprave ali kartica kriva?

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
popotnik-gps.blogspot.com
Do sedaj vedno, ko je prišlo do te napake je bilo krivo, da so bile poškodovane datoteke na nuviju ali, da je bil cel interni spomin poškodovan in zaradi tega ni pustil prenesti datotek.

Druga varianta je bila, da si prenašal datoteko po datoteko (brez mape samo vsebino) in je šlo, včasih je delovalo tudi samo mapo po mapo, različni nuviji različne finte.

Tretja varianta je bila, da se je probal naredit backup na Pc na katerem je naložen Xp.

Kaj je s tvojim narobe ti težko rečem na pamet, povem ti lahko samo po dosedanjih izkušnjah kaj je lahko vzrok.

p.s.
Imel sem primer podoben tvojemu in na win7 in vista ni šlo naredit backupa, ko sem gapriklopil na pc z xp, pa je vse delovalo brez problema.

zakon

Guru
16. maj 2008
8.763
809
113
toti Maribor
Včasih pomaga, če najprej prižgeš nuvija in ga šele nato priklopiš na comp. Meni ga tudi večkrat disconecta, če ga priklopim ugasnjenega.