Nuvi 760 - brisnje (nepotrebnih) priljubljenih

Rado

Pripravnik
12. nov 2008
98
0
6
Maribor
Pozdrav!
Po nadgradnji kart mi med "moje " priljubljene vnese "en kup" raznih : skritih radarjev, žel. prehodov, naselji, kamer dars-a, radar kamer,Garmin Europe, Garmin USA ... Rabim dosti časa, da izbrišem enega po enega
bonk.gif

LP Rado

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik Rado pravi:
Sem naredil, ampak ne pomaga . Še vedno imam med mojimi en kup "skritih radarjev :-(

Nalaganje karte ne prinese "skritih" radarjev.

Te so v mapi garmin\poi\

Skratka karta nima s tem nobene veze, to si že sam moral naložiti in se ne more zgoditi čist slučajno, da bi kje kaj samo kliknil.
Si moral sneti radarje z neta in jih naložiti preko poiloaderja ali skopiral gpi v napravo.

Najbrž pa celo narobe skopiral v mapo \garmin\gpx\ kot so ti že povedali.

Frenckie

Pripravnik
20. jun 2011
638
3
18
Citat:
Uporabnik Rado pravi:
Sem naredil, ampak ne pomaga . Še vedno imam med mojimi en kup "skritih radarjev :-(

Zaženi POI Loaderja. Ti ponudi možnost brisanja POI datotek.
Mogoče boš uspel pobrisati

Rado

Pripravnik
12. nov 2008
98
0
6
Maribor
Mogoče nisem prav povedal.
Gre se za to: Po zadnjii (URADNI) nadgradnji CN EU karte mi je med mojih 15 priljubljenih točk ( v PRILJUBLJENE ) pomešalo še dodatno: skrite radarja, kamere, .... sem jih sedaj izbrisal eno po eno ( cca 30 raznih točk .)
Me je samo zanimalo, če je kakšna opcija, da jih zbrišem naenkrat več ali moram (tako kot sem ) eno po eno ???
LP Rado

Ps. Sem pa izbrisal vse v POI mapi in sedaj nimam nobene opozoril za kamere :-( tako, da bom moral ponovno namestiti

Rado

Pripravnik
12. nov 2008
98
0
6
Maribor
Pozdrav!
Kot sem povedal, sem pobrisal vse iz POI map (napaka!!!) in sedaj nimam nobenega opozorila za omejitve, kamere,... več .
Poskušal sem ponovno namestiti POI točke, (po navodilih na forumu) ampak pridem samo do "poiplaza.com" , pol pa ne vem naprej kod in kam (ne vem kje oz. kaj downloudat ? ).
Zanima me : če ponovno naložim CN EU 2013.10 se bodo naložile tudi POI točke ???

LP Rado

Frenckie

Pripravnik
20. jun 2011
638
3
18
Na PC-ju si pripravi mapo POI in v tej mapi ustvari podmape za posamezne države, da jih ne boš imel preveč razdrobljene v Nuviju. Verjetno si jih imel do sedaj, kar te je motilo.
Ko boš imel vse pripravljeno, si s POI Loaderjem prenesi v Nuvija.

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik Rado pravi:
Pozdrav!
Kot sem povedal, sem pobrisal vse iz POI map (napaka!!!) in sedaj nimam nobenega opozorila za omejitve, kamere,... več .
Poskušal sem ponovno namestiti POI točke, (po navodilih na forumu) ampak pridem samo do "poiplaza.com" , pol pa ne vem naprej kod in kam (ne vem kje oz. kaj downloudat ? ).
Zanima me : če ponovno naložim CN EU 2013.10 se bodo naložile tudi POI točke ???

LP Rado

Link so ti že drugi dali, pa še enkrat.
http://snecer-poi.blogspot.com/2010/01/slovenija-poi-2010.html

Potegni fajl dol, razpakiraj in SAMO datoteko z imenom POI Slovenija.gpi prekopiraj v nuvija v mapo \garmin\poi\

Bolj preprosto ne gre.

Rado

Pripravnik
12. nov 2008
98
0
6
Maribor
Zdravo!
Fantje hvala za pomoč. Zahvaljujoč vam imam zopet opozorila.
Za HR, A, in IT pa bom preveril ob priliki.
Map POI pa sigurno ne bom več tikal :)

LP Rado

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.082
5.653
113
Citat:
Uporabnik Rado pravi:
Map POI pa sigurno ne bom več tikal :)

LP Rado

Seveda jo boš....vsakič ko boš z POIloaderjem nalagal osvežene radarje in ostale poi točke iz poiplaze
wink-1.gif

Rado

Pripravnik
12. nov 2008
98
0
6
Maribor
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:

Seveda jo boš....vsakič ko boš z POIloaderjem nalagal osvežene radarje in ostale poi točke iz poiplaze
wink-1.gif

Heh, mislil sem, da jih ne bom več " BRISAL" . Tudi glede osvežitev bom dobro premislil
smile-1.gif

Rado

Pripravnik
12. nov 2008
98
0
6
Maribor
- @popotnik ,
tako kot sem rekel "bom dobro premislil" :) , ker je to zame kar "konkreten zalogaj" in sem s temi POI točkami, ki jih imam sedaj gor zadovoljen in ne čutim neke velike potrebe za novimi.
Še enkrat eno veliko HVALA vsem, ki imate potrplenje z nami "boj levimi" .

LP Rado

Podobne teme