Nuvi 350

kingo

Pripravnik
10. maj 2008
579
21
18
Naložiti hočem novo mapo na Nuvija. Dela (in tudi naredi mapo), ko pa hoče poslati na Nuvija nekaj časa pošilja, potem pa prekine. Z eno besedo, mislim, da se izgubi veza med Nuvijem in PC-jem. Kaj mi je še narediti. Poskušal sem tudi tako, da sem image naredil na hard disk pa potem na Nuvija (enkrat pride do 34%, drugič 55%...).

Jurij

Pripravnik
22. sep 2007
821
0
16
Poizkusi naložiti kakšno drugo karto, meni je delala težave Bosna iz AR 2.2 ali 2.1, nikakor ni hotelo poslati na napravo, čim sem jo izločil je čudežno prenos delal, ampak če ti prekine vsakič na različnem mestu, verjetno ne bo to.
Če ne gre drugače, nabavi kartico in naloži nanjo, očitno tvoja naprava ne dela več kot bi morala, kartica bo verjetno cenejša kot servis/nova naprava.

srapos

Pripravnik
16. nov 2008
381
0
16
Tržič
Poskusi izključiti druge naparve, ki so priključene na usb ali jih ugasni ter posusi znova le z Nuvijem.

scania

Pripravnik
27. jan 2008
350
5
18
ACTROS 1851
mam težavo k mi prometnih informacij ne vklopi. ko priklopim gor gmt 12 sprejemnik mi se pokaže ikona promet v menu-ju vendar ni obarvana! ko pa grem v nastavitvah na promet mi pa napiše da priklopim sprejemnik na napravo, pa je priklopljen! A ima kdo kakšno rešitev sem pa prej vnesel kode v napravo in mi je napisalo za par naročnin da so bile uspešno dodane...zdej pa mam težave!