Imam Garmin 2460LT z mapo CN Europe NTU 2011.40 ALL trafic trends Europe 3.75. Mapa (gmapprom.img) je v Garminu, SD kartice nimam. Poskušam jo pa nadgradit na 2012.30, pa ne gre. MapSource se nekaj matra (direkten prenos MapSource- Garmin), kao dela (bilda indexe, itd, transfer mape), na koncu pa nič.
Da pa je veselje še večje, je sedaj začel kazat sledeče: "Pristnosti zemljevidov ni mogoče preveriti". Ko pritisnem: v redu, gre naprej in je [kao- ne vem če res] v redu.
Poizkusil sem z Fast Img Unlocker 2.1, pa samo nekaj melje, ne naredi pa nič. Ko ga prekinem in Garmina odklopim, sicer nekaj zajamra... Pustil se ga, da dela cca 15 min, pa ni nobenega uspeha.
Dajte mi prosim pomagat pri mojem problemu. Hvala.
Da pa je veselje še večje, je sedaj začel kazat sledeče: "Pristnosti zemljevidov ni mogoče preveriti". Ko pritisnem: v redu, gre naprej in je [kao- ne vem če res] v redu.
Poizkusil sem z Fast Img Unlocker 2.1, pa samo nekaj melje, ne naredi pa nič. Ko ga prekinem in Garmina odklopim, sicer nekaj zajamra... Pustil se ga, da dela cca 15 min, pa ni nobenega uspeha.
Dajte mi prosim pomagat pri mojem problemu. Hvala.