Nuvi 200W Težava!

NeMeBasat

Pripravnik
28. maj 2008
248
0
16
Toti Maribor
Juhuhu!

Imam Nuvi 200w...včeraj sem naložil nove Poi in od danes me več ne opozarja na radarje, ikona za omejitev je samo signala ni več....Hvala!..... ((o:

LP B.

krimec

Majstr
7. maj 2011
3.811
130
63
Kaj misliš s tem, da signala ni več? Po moje si mislil na zvočno opozorilo.
V nastvitvah imaš tudi nastavitev za bližinske točke - prikaz in zvočno opozorilo. Poglej kako je nastavljeno.

NeMeBasat

Pripravnik
28. maj 2008
248
0
16
Toti Maribor
mislil sem zvočno opozorilo.....včeraj je še vse delalo danes pa vse tiho.....moj garmin nima te nastavitve je že arhivski eksponat... ((:)

forgot1

Fizikalc
7. feb 2010
1.615
88
48
Je res arhivskli exponat, ampak čisto uporaben.
In tudi te nastavitve ima.

LP

NeMeBasat

Pripravnik
28. maj 2008
248
0
16
Toti Maribor
lahko samo označiš ali ne Poi točke ne moreš pa vklopiti ali izklopiti zvočnega signala....res da imam dolge lase...ali pa ne znam.. ((:)

NeMeBasat

Pripravnik
28. maj 2008
248
0
16
Toti Maribor
Hvala vsem za pomoč, nikjer se ne da posebej nastavljati zvočni signal tako kot na novejših garminih, lahko izbereš samo poi.....lahko, da sem kaj pobrisal pomotoma ali pa je kakšna datoteka poškodovana, ker mi je pri priklopu na PC javilo da zaradi nepravilnega izklopa možna napaka na datoteki in sem dal popravi ((:) .....bom na internetu pogledal če so kje original datoteke za napravo, razen če jih ima kdo pri roki?.....ali kdo ve katera je zadnaj verzija nadgradnje, na internetu sem zasledil da je že verzija 5 meni kaže verzijo 4 in tudi, ko poskušam posodobit preko WebUpdater-ja mi ne najde novih posodobitev .... ((:) ...Hvala še 1x

LP B.

NeMeBasat

Pripravnik
28. maj 2008
248
0
16
Toti Maribor
Našel napako......ko vklopim AdriaTOPO takrat ni zvočnega opozorila za radarje....ko pa je vklopljena AdriaROUTE ali City Navigator EU pa dela brez problemov...... ((:)