Nuvi 1390T

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
mi ga resno svira. Danes se mi je na relaciji Vodice-Trebnje uspel povezati na satelite šele na cilju. V bstvu se mi je doma povezal takoj, na AC pri Povodju izjavil "ni signala satelitov" in konec...
Potem iz Trebnjega do Brežic se sploh ni uspel povezati. Na cilju se je uspel. Ko sem se vračal, se je sicer povezal, vendar kazal napačno (ko da se vozim nekje 100m bolj levo). Izgubil signal na vstopu na AC na Čatežu. Pobral na razcepu Kozarje do šentviškega tunela in potem konec.

Kaj mu je skočilo v vezje? FW je zadnji (razen če so v toku meseca kaj nove FW objavili), karte zadnje (CN 2013.1),

V Brežicah sem potem uporabil Navigona na iPhonu. Isto na naosilcu na vetrobranu, zraven Garmina. Navigon (iPhone) je takoj našel satelite in me navigiral...
Do sedaj z Garminom nisem imel težav (tem primerkom), sem pa 2 meseca starega lani reklamiral zaradi istih simptomov obnašanja in so mi ga na Geosetu zamenjali z novim...
Vozim Renaulta z atermičnim steklom... Stari, dobri 250W nima takih izpadov...

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
popotnik-gps.blogspot.com
Probaj naredit Hard reset.
Zadnji FW je zaenkrat 5.90.
Če hard reset ne bo pomagal,pa ali boš reklamiral nuvija ali pa ga odpreš in za 5 minut odklopiš baterijo in bo potem satelite našel v nekaj sekundah.
Kako se odpre serija 1xxx lahko pogledaš tukaj

p.s.
Moja 1300 mi še vedno služi dobro in tudi satelite najde v nekaj sekundah,je pa reva prestala res veliko flešanja
grin1.gif

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
No, po resetu se je poboljšal in umiril hormone v čipovju... Ko se je sestavil po resetu je že bil na satelitih...