NuLink 1695 - zemljevidi?

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Pitanjce...

Kupil novega 1695, in jasno, zraven pride ena brezplacna posodobitev zemljevidov. Tu pa nastane problem...

Ko zazenem Map Updater najde vse tako kot mora, le pritozi se, da na napravi ni dovolj prostora (jasno da ne, ker so gor obstojeci zemljevidi
confused-1.gif
), in da naj, ce zelim imeti posodobljene celo Evropo, vanj vsavim MicroSD z vsaj 2.4GB prostora (ki je, jasno, nimam pri roki).

Moje vprasanje je: ali obstaja nacin, da ga prisilim da prepise obstojeco mapo, ali moram it kupit 4GB MicroSD kartico?

I

Izbrisan uporabnik #488

Upgrade lahko narediš na USB ključek če ga imaš pri roki.
Nanj skopiraš iz Nuvija device.xml datoteko v mapo garmin pa ga update zaznal kot napravo.

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Hmmm.... Sooo... najdem device.xml, skopiram na USB, pustim da se updata in skopiram na device?

krimec

Majstr
7. maj 2011
3.811
130
63
Ni čisto tako. Na ključku je potrebno naredit tudi posamezne mape za datoteke: Garmin, JCV, System......., drugače ne ve updater kam naložiti vse potrebne datoteke.

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
OK, too complicated... Zato sem pa kupil Garmina, ker se mi ne da ukvarjat z takimi komplikacijami.
smile-1.gif

Sem mislil, da obstaja varianta tako kot je na Nuviju 760 - zbrises mape z naprave, skopiras file nazaj, hvala, adijo :S

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik krimec pravi:
Ni čisto tako. Na ključku je potrebno naredit tudi posamezne mape za datoteke: Garmin, JCV, System......., drugače ne ve updater kam naložiti vse potrebne datoteke.

JCV naredi sam. Updater ve kam naložiti
smile-1.gif

Na USBju naredimo mapo \garmin\ in vanjo skopiraj GarminDevice.xml

Če je pri modelu 1695 kako drugače pa bo že kdo popravil.

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik Evrofil pravi:
OK, too complicated... Zato sem pa kupil Garmina, ker se mi ne da ukvarjat z takimi komplikacijami.
smile-1.gif

Sem mislil, da obstaja varianta tako kot je na Nuviju 760 - zbrises mape z naprave, skopiras file nazaj, hvala, adijo :S

Točno tako je kot na 760... delete-copy-paste

Ampak ti hočeš garmin updater
smile-1.gif

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Ej, koncno mam enkrat v zivljenju imam sanso za legalen upgrade zemljevidov
wink-1.gif

Ampak, OK, I'll bite: Kam pa "ta novi" (kar je zame vse post-2008
wink-1.gif
) spravljajo .img file, ce slucajno kje najdem nove zemljevide na kaksnem pasniku?

Zgaga

Guru
25. jul 2007
10.578
4.502
113
49
Na sončni strani ALP
Veš, da moraš odkljukati prikaz skritih in sistemskih map/direktorijev?

Ko boš to naredil v raziskovalcu, boš našel tudi karte, k iso v .system direktoriju.
grims-1.gif

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
F***king hell... O, glej, gmapprom.img!

To za skrite sem vedel, ampak nisem pa videl, da moram odkljukati tudi "system folders"...

Grem zdaj raje kaksno kravico na pasnik poiskat, kot pa da kupujem novo kartico... Ne stekam, zakaj preprosto ne prepise obstojecih, ampak hoce na vsak nacin se enega zraven spravit. Fail #1.

Fail #2 je pa da ne morem dokupit "Speed Camera Services powered by Coyote Systems"... Klinc jih gleda, a lahko prosim nekje naslednjic napisejo, da je to omejeno na drzave?
frown-1.gif
Bom probal naslednji teden ko sem v UK, da vidim ce ga samo lokacija moti, ali se kaj drugega...

Podobne teme