NUJNO SMS voščila 2009

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
Spet bo treba nekaj spesnit...lani nam je ta tema kar dobro šla od rok

Ima že kdo kaj izvirnih in dobrih?

Jaz sem eni odgovoril takole:

Hvala za dobre želje,
tudi pri vas naj v 2009
prevladuje veselje

Haiku jebomater
rolleyes-1.gif

No bolj bedna je bla ta. Iščemo boljše

Spirit

propeler
18. jul 2007
5.746
1
36
Men pa sploh ni jasno zakaj hočejo vsi biti neki poeti? Pa napišeš tisto kar želiš in misliš, sploh ni važno če se rima ali ne.

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Ne, najbolj bedna je ta - "snezinka topi se na dlani, vse bo kmalu lani". Sej ne mors verjet kaj vse nekateri spesnijo

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.098
16.270
113
Citat:
Uporabnik Spirit pravi:
Men pa sploh ni jasno zakaj hočejo vsi biti neki poeti? Pa napišeš tisto kar želiš in misliš, sploh ni važno če se rima ali ne.

točn to.. ne pa da forwardiraš sms-e, ki jih ima itaq cela vesoljna slovenija in pol folk dobiva kr po več enakih smsov itd.. bullshit
grin1.gif

Spirit

propeler
18. jul 2007
5.746
1
36
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
točn to.. ne pa da forwardiraš sms-e, ki jih ima itaq cela vesoljna slovenija in pol folk dobiva kr po več enakih smsov itd.. bullshit
grin1.gif

Čeprav letos mi je bil pa smešen tisti, ko je Božiček prigonil v ovinek, stresel sanke z darili in se ga je šel raje nacedit z jeleni

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.666
221
63
42
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
jaz sem enostavno poslal mail vsem ki jih poznam (po večini isti folk, kot ga mam tudi v imeniku, pa preko maila komuniciram z večimi kot preko telefona), enostavno:

eno fotkico božične dekoracije, seveda malo predelano, z napisom vesel božič in srečno 2009, predtekst maila pa enostaven - Pravijo, da slika pove več kot tisoč besed ...
smile-1.gif

enostavno je najbolje.
grin1.gif

Narodnjak

Majstr
20. jul 2007
10.358
307
83
39
Ljubljana
Ker to?
smile-1.gif

Jz sm učer poslal okol...

Sporočam ti, da me letos ne bo k tebi, ker nimam vetrobranskega stekla in ne morem nikamor nalepiti vinjete. En lep pozdrav od gospoda Božička.

Ena mi nazaj poslala da itak za sanke do 50 kubov ne rabm vinjete, druga pa da še vedno obstaja Rent-a-car
smile-1.gif

Spirit

propeler
18. jul 2007
5.746
1
36
Citat:
Uporabnik Narodnjak pravi:
Ker to?
smile-1.gif

Jz sm učer poslal okol...

Sporočam ti, da me letos ne bo k tebi, ker nimam vetrobranskega stekla in ne morem nikamor nalepiti vinjete. En lep pozdrav od gospoda Božička.

Ena mi nazaj poslala da itak za sanke do 50 kubov ne rabm vinjete, druga pa da še vedno obstaja Rent-a-car
smile-1.gif

Ja tega sem tudi dobil, s to razliko, da piše da Božička letos ne bo, ker nima vetrobranskega stekla.....

Drugače sem pa tega mislil:

Sem ga prigonil v ovinek, so se sanke prevrnile, darila so šla v kurec, Rudolf je obležal, ostali jeleni pa spizdili v najbližji bife tako da me ne čakat!
Vaš Božiček

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
Mnja
rolleyes-1.gif

Saj ne pričakujem lih kakih jambskih enajstercev, ampak nekj univerzalnega
smile-1.gif

erikson

Guru
25. avg 2007
22.695
6.469
113
Tukaj jih je veliko:
Novoletni verzi

Naprimer:
Preden zaide sonce v letu 2008, preden spomin zbledi, preden omrežje crkne in preden se ga tako napijem, da izgubim telefon, ti želim SREČNO 2009.

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
A lahko en moderator tole temo zaklene, predn še kdo dobi idejo, da bi spet posiljeval z osladnimi brezosebnimi željami?
smirk-1.gif

alcyx

Fizikalc
19. jul 2007
2.091
0
36
Bizeljsko
Nevem no... Meni je veliko lepše če dobim od nekoga Vesel božič in srečno novo leto. Oziroma še bolš je da ti oseba ki ti nekaj pomeni poda roko in ti reče tole...

Barbarian

Fizikalc
25. sep 2008
1.237
25
48
Citat:
Uporabnik erikson pravi:
Tukaj jih je veliko:
Novoletni verzi

Naprimer:
Preden zaide sonce v letu 2008, preden spomin zbledi, preden omrežje crkne in preden se ga tako napijem, da izgubim telefon, ti želim SREČNO 2009.

Tale je lep
hysterical-1.gif

Ko gledam tvoja lica,
ti umazana pras*ca,
čustva moja so vesela,
da te kap bi zadela,
moje so najlepše želje,
da te buldožer zmelje.

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Citat:
Uporabnik zgrabljenec pravi:
Ti kdo drži pištolo na glavo, da moraš brat to temo?
rolleyes-1.gif

Sej se ne za to ali jo moram brat ali ne... gre se za to, da bom po vsej verjetnosti fasal vsaj 5 izvirnih verzov, ki bodo tukaj napisani.
smirk-1.gif