NUJNO - cena cigaret Srbija

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
Koliko stanejo cigarete v Srbiji, recimo Marlboro Gold Beyond ali Eve mentol? 1/2 naše cene? 1/3?

Koliko jih lahko peljem čez mejo nazaj domov na potnika v vozilu, 2 šteki?

gr69

Guru
15. dec 2009
11.664
2.702
113
še v SLO - ampak komaj
Cene žal, no pravzaprav k sreči (exsmoker.press), ne poznam.

Čez mejo - legalno eno šteko po glavi (ta zgornji - tako, da moški tudi samo eno) - odrasli seveda.

Preden se boš šel masovnega uvoza preveri ali ti srbski čiki pašejo. Ko sem še kadol jaz srbskega Marlbora nisem mogel. Pa nočem s tem reči, da je slab. Meni pač ni sedel.

motofrik

Guru
24. dec 2009
3.087
503
113
tam ko se terc po tori rola
Menda so bolj močni. Cena je v Bosni 2.5 KM, v Srbiji nekje enako. Mislim, da je šteka po glavi za čez mejo. Ne vem, včasih je bilo 200 cigaretr, potem bo že dve šteki.... Na srečo nimam teh problemov.

gr69

Guru
15. dec 2009
11.664
2.702
113
še v SLO - ampak komaj
Matematika ti tudi ne gre.
tongue-1.gif

V škatli je 20 cigaret, v šteki pa 10 škatel. Torej: 20 x 10 = 200 ozr. ena šteka - a štekaš.

Sorry - moral sem.

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.311
1.928
113
Citat:
Uporabnik gr69 pravi:
200 ozr. ena šteka - a štekaš.

Sorry - moral sem.

motofrik je verjetno preračunal že na dve osebi, ki jih avtor teme omenja.

a štekaš
evil.gif

Jaz lahko sodelavko vprašam koliko rpidejo, ker jih redno dobiva iz Srbije, samo ne vem kako se tebi mudi..a od prilike mislim da je pol ceneje kot pri nas.

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.311
1.928
113
evo iz prve roke...za šteko Lucky Strike...je 15 EUR. Marlboro menda cca. 2 EUR več.

proteus

Pripravnik
25. nov 2011
709
2
18
V Makedoniji pridejo Marlboro rdeče, mehko pakiranje (šteka), 1200 MKD, kar znese danes na 19.50 €

gr69

Guru
15. dec 2009
11.664
2.702
113
še v SLO - ampak komaj
Citat:
Uporabnik vincent pravi:
Citat:
Uporabnik gr69 pravi:
200 ozr. ena šteka - a štekaš.

Sorry - moral sem.

motofrik je verjetno preračunal že na dve osebi, ki jih avtor teme omenja.

a štekaš
evil.gif

Jaz lahko sodelavko vprašam koliko rpidejo, ker jih redno dobiva iz Srbije, samo ne vem kako se tebi mudi..a od prilike mislim da je pol ceneje kot pri nas.

Ne štekam, kje ti vidiš, da OP omenja, da bosta dva v avtu?
17758-icon_confused.gif

Citat:
Uporabnik Benady pravi:
Koliko stanejo cigarete v Srbiji, recimo Marlboro Gold Beyond ali Eve mentol? 1/2 naše cene? 1/3?

Koliko jih lahko peljem čez mejo nazaj domov na potnika vozilu, 2 šteki?

Mogoče iz besede "potnika" - in smatraš, da je to že dvojina?

Nekak nam te šteke štekajo - ali?
tongue-1.gif

ON: Winston blue - 1,70 EUR oz. 17,- EUR šteka

Ravno prejšnji teden na povratku kolega ob meni peljal DVE šteki (jaz in on v avtu - pravzaprav peljal sem jaz - on je kupil cigarete - in ne nimata ta dva potnika veze številom z številom oseb iz vpršanja OP - ampak - ah pozabi ... )
smile-1.gif

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
No problem rešen
tongue-1.gif

cena pa kot kaže nekje na 1/2 ampak bo tudi v redu....9 štek, nekaj bo zaslužka
smile-1.gif

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.490
455
83
Citat:
Uporabnik Benady pravi:
No problem rešen
tongue-1.gif

cena pa kot kaže nekje na 1/2 ampak bo tudi v redu....9 štek, nekaj bo zaslužka
smile-1.gif

Nočem kratit veselja, ampak letos je kolegov sorodnik za še malo manjši tovor "pridelal" 300€ kazni (ranga, točno cifro sem pozabil), plus za cigarete se je lahko obrisal pod nosom. Na srbsko-hrvaški meji, s tem, da v vozilu ni bil sam.

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Mi vedno ko gremo v Beograd nakupimo čike, ampak pazimo, da je šteka na osebo (mene pol vsi z velikimi okami gledajo, ker ne kadim
grin1.gif
). Kolegi pravijo, da ni nekaj drugačen okus, pa da bolj dolgo gorijo.

Cene so prej bližje tretjini kot polovici - vsaj zdaj, ko so se pri nas spet povišali.

hipnotik

Pripravnik
22. mar 2009
567
0
16
Citat:
Uporabnik Benady pravi:

Koliko jih lahko peljem čez mejo nazaj domov na potnika v vozilu, 2 šteki?

Ravno včeraj sem se vrnil in za šteko west sivih sem dal 1400 din kar znese 12.6 €
Eve mentol so še cenejši samo jih zelo težko dobiš.

ghibli

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
18. sep 2007
2.132
1
38
ker sem na hr vsak vikend kupujem Lakija dol. cena je nespremenjena že ohohooo 20kn kar po zadnji menjavi € v hrk znese 2,67€.
ni takšna huda razlika kot ko jih kupim v srb pa kljub vsemu... šteka lakija pa poln tank dizla in prišparam tudi do 20€ ;-)

feler

Fizikalc
21. jan 2008
1.700
12
38
Citat:
Uporabnik Benady pravi:
kakšni pa so?

če kupim na kaki OMV bencinski bodo menda v redu?

Ne kupuj na OMV...sploh zadnjem pred mejo...pol pa jok na meji....krimiči pa gledajo oz. jim prodajalc sporoči če kdo več kupi.
Lani videl ko je tip pred mano kupil 15-20štek, na OMV...in sem že vedel koliko bo ura na meji....no in sem vozil za njim....seveda je dal carinik avto takoj na stran in vse pregledat.
Kupi v BG v trafiki,kakšni trgovinici ipd., je manj šans da te dobijo, razen če se ti bo glas tresu ko te bo vprašal za čike.
Mejo sem že vsaj 15x v življenju prečkal in nikoli mi ni odpiral gepeka, tudi nabito pol avto je bil večkrat.

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.436
3.825
113
davorinm.wordpress.com
Sem bil parkrat v BG letos. Če imaš nesrečo ti cel ato pregledajo, če imaš srečo te niti ne povohajo. Odvisno od sreče. Bi pa jaz se ustavil na šteki na osebo.