NUJNO/60W napajalnik za MacBook - LJ/Medvode

Dacho

Fizikalc
5. sep 2007
1.872
1
38
44
Ljubljana
Imam "tastarega" MacBooka s 60W napajalnikom, ki je najverjetneje crknil. Da potrdim sum, bi nujno potreboval nekoga z enakim napajalnikom, da priklopim svojega MacBooka nanj in vidim če je problem samo v napajalniku ali je kje drugje.

Če je tu kakšna dobra duša, da bi imel danes par minut časa, da uspem potrditi diagnozo, naj se prosim javi.

Hvala in lep pozdrav.

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
60W ni silno mnogo - marsikateri stromar ima "laboratorijski" napajalnik, ki zmore kaksnih 0-30V pri 5A, kar je dovolj za tisto, kar potrebujejo taki prenosniki. Nastromajta ustrezen konektor, pa bo.

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Ups, na to pa nisem pomislil, da je Stevo Deliæ naumil svoj glup konektor, ki ni za nic drugega uporaben ... pa tako jih v sosednji temi hvalim
bonk.gif

Dacho

Fizikalc
5. sep 2007
1.872
1
38
44
Ljubljana
Sej sem pol govoril s servisom, pa sem lahko sprobal tudi s 45w polnilcem, da sem potrdil diagnozo - tako da imam ze narocen nov polnilec prek eBaya.

Odisej

arhivar
Osebje foruma
Administrator
2. sep 2007
7.644
9
113
Alter.si
www.skodelica-s-sliko.com
Citat:
Uporabnik Radirko pravi:
Ups, na to pa nisem pomislil, da je Stevo Deliæ naumil svoj glup konektor, ki ni za nic drugega uporaben ... pa tako jih v sosednji temi hvalim
bonk.gif

On je edini ki je naredil dober konektor in je edini ki je bullet proof da ti ne more laptop po tleh zletet če se ti nekdo zapne v kabel
aplauz.gif