Inštaliral sem webupdate, da bi ga posodobil, ker fw in karte so še iste kot je bil kupljen, iz 2007 ali 2008....... najprej ga PC ni zaznal, ko sem dal preko webupdate da mi najde napravo, ga je PC zaznal, naložili so se driveri za usb in lahko sem dostopal do naprave in spominske kartice v njem...... problem se je začel, ko sem hotel zadevo posodobiti, pisalo je samo posodabljanje in zadeva se ni premaknila nikamor, vmešal se je xFastUSB (programčič moje asusove matične plate) in sporočal da nalaga strojno opremo, ampak pri tem nekako zmrznil..... sem pustil vse skupaj 20-30 minut, ker zadeva ni šla nikamor, niti iz začetka se ni premaknila, sem proces updejtanja enostavno killal.
nüvi še dela oz. se normalno prižge, izriše mi na karti tudi moj položaj, tako da zaflešal ga očitno nisem..... ampak zdaj mi ga PC sploh ne zazna, pa da se ubijem. Tudi ko sem odinštaliral webupdate in garmin usb drivers in oboje ponovno naložil, se ne zgodi nič. Kaj lahko naredim?
Torej, na njem je dodana Adriaroute, že prednaložene karte Evrope, sicer pa v stanju kot ob nakupu.
nüvi še dela oz. se normalno prižge, izriše mi na karti tudi moj položaj, tako da zaflešal ga očitno nisem..... ampak zdaj mi ga PC sploh ne zazna, pa da se ubijem. Tudi ko sem odinštaliral webupdate in garmin usb drivers in oboje ponovno naložil, se ne zgodi nič. Kaj lahko naredim?
Torej, na njem je dodana Adriaroute, že prednaložene karte Evrope, sicer pa v stanju kot ob nakupu.