novum

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.672
3.189
113
v lokalni ostariji
Hmm

Sembil preprican da je novum na celovski cesti... poznal sem celo zaposleno tam...

A zdej na svetu izvem da je to piskrc od pozitivne slo...

No zdej mi je jasno zakaj sm u riti

Sds ni zapravu tud centa za svetovanje:)
Ps pa 300.000 ampak eni njeni clani se zmer sanjajo o krogcih:)

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
svetovanje je..sam v smeri kako scuzat

a si našel 10 dobrih predlogov vodenja, reševanja države v zadnjih 10 letih, da ne rečem 15?

ni..ni..Mejduš..niiiii. vse so sam neke knjige pristopov, narejeno nič. kar pa je, je pa prjatu dragi..jebena kopija srbov iz kamene dobe..pa eu.

torej rabimo prevajalce, ne svetovalce.

I

Izbrisan uporabnik #488

To je samo za AK-47.

Me pa zanima, če drugi nimajo takšnih pogodbo ali kako drugače ne jemljejo iz korita.

Bojim se, da so tudi pri koritu, vendar mogoče preko družinskih zaposlitev itd.

I

Izbrisan uporabnik #488

PS je kolko porabila za svetovanje, 300.000 na leto?

Pogljemo kakšno družinsko zaposlitev pri iVančku, letna plača takšnega "svetovalca" je ziher med 40.000-50.000 bruto.

Tako, da tisto svetovanje postane kaj hitro "drobiž", če bi sešteli vse ivanove svetovalce, ki grejejo stolčke.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
ne rabimo primerjat z iVanom. vsi so isti.

kaj mene moti.

v politiko k zokiju gredo eni atleti, tekači, novinarji..pol pa svetovalce zraven. sram ga je lahko, da si je to dovolil.

zakaj si ti pravnik. kaj če bi ti jutr šel v klilničnega za srčnega kirurga. 7k neto recmo. pa ukc ti plača svetovalca iz švice, za 20k neto mesečno.

I

Izbrisan uporabnik #488

Poslanec je žal pač lahko vsak
smile-1.gif

iVana itak stane največ po moje Mariničev tolmač za nemščino.

Drugače pa sramota za ta folk, da rabi svetovalce za gumbe pritiskat. Sterat bi morali to bando.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
od nekdaj sem trdil..da sem jaz na oblasti, bi ti vsi tolkl kamen na črnem kalu in ročno s karjolcam od LIV vrhnike nasipaval prvi slovenski otok v morju.

I

Izbrisan uporabnik #488

Samo če jim ne bi dal malice, prevoza in odmora, bi se inšpektor tam pojavil...

Tak je to v Sloveniji
smile-1.gif

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
bi dal..ma hofer zvečer 50% na kruh. pa tut kake salame tik pred iztekom roka se najdejo. pa mlek od kmetov po 27 centov.

pital bi jih k pujske, sam delal bi pa k poclaini pa 4 aksarji.
smile-1.gif