Majhna razlika v tekstu, ne moti nasprotnika, ker mora delati napakoCitat:
Uporabnik mmx pravi:
Dejan Turk je leta 2013, ko je Telekom ukinil znamko Mobitel, dejal: "Ne moti nasprotnika, ko dela napako."
Mislim, da mu lahko danes Telekom vrne.
Citat:
Uporabnik gasdopodna pravi:
Me zanima, če bodo ti paketi "Telemach killer"...
Telemach bo namreč kr sprožu plaz s tem povečanjem podatkovnih količin v obstoječih paketih...
Zato sem mislil, če bo tudi kako povečanje na obstoječih paketih, samo kot praviš ne bo...
Citat:
Uporabnik Deky_ pravi:
Citat:
Telemach bo namreč kr sprožu plaz s tem povečanjem podatkovnih količin v obstoječih paketih...
Zato sem mislil, če bo tudi kako povečanje na obstoječih paketih, samo kot praviš ne bo...
Glej za počakat je da vidimo kaj bodo predstavili v novi ponudbi.
Kar se pa tiče Telemach-a mam občutek da je to metanje peska v oči oz. priprava terena za jesensko podražitev ..
Citat:
Uporabnik Deky_ pravi:
Bomo videli v jeseni.. Kak bo Telemach podražil ker tako ne bo mogu furat posebi po 15.6 ko v EU rominga ne bo več kot je dosedaj
Citat:
Uporabnik JakeOnBreak pravi:
Citat:
Uporabnik Deky_ pravi:
Citat:
Glej za počakat je da vidimo kaj bodo predstavili v novi ponudbi.
Kar se pa tiče Telemach-a mam občutek da je to metanje peska v oči oz. priprava terena za jesensko podražitev ..
Ni to Simobil/ A1 ko vsake pol leta predstavijo nove pakete, stare pa vztrajno dražijo.
Telemach raje ohrani isto ceno ter samo nadgradi paket z dodatnimi storitvami in poveča obstoječe zakupljene količini