"Po njegovih priporočilih se bo število ameriških brigad v Iraku zmanjšalo z 20 na 15. "
kej velik se torej ne bo spremenilo- tole je le metanje peska v oci!
sicer se pa tako sranje zgodi, ce zacnes vojno na laznih obtozbah (orozje za mnozicno unicevanje-ki ga potem ni), obides varnostno svet OZNa, v boj poisljes mulce stare okoli 20 let in si brez kakrsnihkoli dolgorocnih nacrtov kaj bos naredil z drzavo katero si okupiral!!
ta vojna je sramota za celotno mednarodno skupnost!!!! le amerika se lahko odloci napasti drugo drzavo brez vsekakrsnih posledic! (sicer je dobila nekaj zaveznikov- po mojem mnenju sramotna vilinska izjava, katere podpisnica je tudi SLO!) potem pa ugotovijo, da irak nima nobenega svetovno nevarnega orozja- pa se ne zgodi nic... niti en politicni odstop!!
in kako me razpizdi izgovor huseinovega poboja kurdov (plin)! kaj so pa naredili takrat ko se je to zgodilo? absolutno nic!
zivel dobicek in trgovina z orozjem! poboji in posilstva! ugrabitve, skrivni zapori in protizakonita mucenja!
jz sem mnenja, da umik ni resitev, ker bodo za sabo pustili totalen kaos in drzava lahko mim grede zapade v drzavljansko vojno!! potrebna je sprememba politike in gospodarska pomoc drzavi! ce so jim zjebal zivljenja, je njihova dolznost da jim sedaj pomagajo (obnovit drzavo, katero so zrusili in vzpostavit cloveka dostojno zivljenje).
in brez tistih grozenj iranu! ker bo spet ratalo samo eno sranje, itak pa vedno iscejo samo nek vzrok za preusmeritev pozornost na se kako drugo "drzavo zla"
ja.... mal me jezi.... da to dopuscamo!