Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Citat: Uporabnik han pravi:
pomoje je vsa kar je nad 2.8 zanič, ker se je skoz sesuvalo...pa ne samo meni, ampak tud ostali večini..tko da winamp odpade!!
ja pa ne vem, zakaj playlista ni več ločena od tistga okna k kaže naslov pa ostalo... pa tist vmes kao en grafični predvajalnik... tist se tud ne da izključit
Emm..desni klik/skins/winamp modern. Kje je problem? To je samo nova preobleka, ki je vkljucena. Sam sem jo takoj zamenjal za MMD3 skin. Drugace pa je ta nov winamp dosti boljsi. Stabilnejsi, v Visti imam moznost desni klik/dodaj v winamp, kar je bilo prej samo na XPjih itd.. LP
Meni je pa ta novi super, dosti novih funkcij, skin mi je tudi špica - vse se da spreminjat po želji. Search dela hitreje, program se tudi naloži v trenutku, tak da ne vem katere programe vi uporabljate, da ste nekateri tak nezadovoljni z Winampom.
Veliko boljši je od starejšega Winampa. Več funkcij, bolj prilagodljiv. Samo 5 minut časa si je potrebno vzeti.
Še ena novost - ko v explorerju klikneš na mp3 komad, se ti v spodnjemdesnem vogalu pojavi okenček z lastnostmi tega komada. naslov...
Ponavadi je nekje na obvestilu klukca "tega sporočila ne kaži več", al pa:
Optins - Preferences - General
ugasneš klukco pred check for new versions of winamp....
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.