novi izpadi moderatorja

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
38
nevem kakšna pravila mate za moderatorje, ampak tako žaljenje se najde samo na forumih ki jih vodijo prepotentni 15letni omejenci. če je pa to vaš namen potem pa ok. žaljenje pokojne osebe pač ni neki kar bi jz kr tko požru. slika pove vse:

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
38
torej se strinjaš s tem kaj je napisu? da ali ne. nč druzga mi ne pisat
smirk-1.gif

01481

cifra
15. maj 2007
5.306
0
36
68
Ljubljana
Lej, malo manj tendenciozno in demagoško, že vprašanje meni nisi pravilno zastavil.

Napisal sem, da v napisanem stavku ne vidim elementov žalitve.V kaj sta pa prej imela se pa še nisem spuščal, je le prelep dan za menoj, piknik, v najlepšem pomenu besede in si ga ne želim pokvariti s prerekanjem na portalu.

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
38
nism tebi odgovarju ampak šumiju. tvojga posta do zdej nism niti vidu, tko da ti zdej odgovarjam.

prosim lepo, kako ne vidš žalitve?
smirk-1.gif

373183-idiotnadelu.JPG

Priponke

• 373183-idiotnadelu.JPG
    373183-idiotnadelu.JPG
    22,5 KB · Ogledi: 230
Nazadnje urejeno:

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
38
da ne bo kdo reku da si zmišljujem glede bana, katerega sm prej omenju:

njegov post:

moj odgovor:

njegov odgovor+ban:

zrd tega sm dubu ban za 2 dni
stupid-1.gif

Georgie

chairman
1. sep 2007
982
0
16
Far Far Away
Ne bi rad delil nasvetov, a se bom le malček vmešal, čeprav nisem raziskoval celotnega konteksta. Mislim, da bi lahko oba z moderatorjem stopila vsaj eno stopničko višje v komunikaciji. Lahko pa tudi predlagam, da si recimo privoščita en športen duel recimo v badmintonu na poletnem soncu in potem še doooolgo debato ob pivu ter si tako na najboljši način pojasnita nekatera dejstva ...
grims-1.gif

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
38
sej ne bi odpru te teme če bi men kej reku, ampak moje pokojne mame pa nima kej žalt. in ta človk nej bi biu vzor uporabnikom
stupid-1.gif

da bi jz samo namignu kej tazga, tm kjer sm moderator, bi se me že zdavni znebil. a očitno majo tujci višja merila za moderatorje.

Georgie

chairman
1. sep 2007
982
0
16
Far Far Away
Ne boš verjel, ampak te zelo dobro razumem ... Tudi zato in zato, ker sta gotovo oba storila vsaj eno "napako", sem napisal tisto prej.

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
38
tokrat sm že to napisu, da je že zlajnan.

jz priznam da sm že marsikej napisu ( sm daleč od popolnega uporabnika), za kar bi si zaslužu ban in če bi ga takrat dubu, bi molče počaku da se izteče in potem pisu naprej. ampak da moderator žali in iz prizadetega ponosa še bana, in to brez posledic... je to le zlo dvolično ane.

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Citat:
Uporabnik Don_Corleone pravi:
sej ne bi odpru te teme če bi men kej reku, ampak moje pokojne mame pa nima kej žalt. in ta človk nej bi biu vzor uporabnikom
stupid-1.gif

da bi jz samo namignu kej tazga, tm kjer sm moderator, bi se me že zdavni znebil. a očitno majo tujci višja merila za moderatorje.

Si lepo spretno "obrezal" samo post moderatorja
smirk-1.gif

"da si ne boš česa spahnu k si tok pogumn. če me zanima kdaj bodo N95 8GB znižal, bom to vprašu. če te pa kej moti, pa metk v glavo in boš meu mir. in sm ti reku da me dej na ignore a ste štajerci očitno bolj počasne pameti da bi sploh dojel kaj to pomeni. "

"@ na tri papke kamela, fegi limetka in pedofila: ne da se mi več vs papkov brat"

"no le glej da se tvoje gobcanje ne bo končalo s tabo 6 feet under."

Moderator ti je čist prov napisal in ne vidim nobene žalitve. Samo lepo ti je povedal, da se pogovarjaj na takem nivoju s tvojimi domačimi, na forumu pa daj mir. Verjamem, da je zajebano, če ti je mama umrla ampak potem najbolje, da si to kar v podpis napišeš, če te vsaka taka manjša opazka tako grozno prizadane... moderator pa tud ne more vedt tvoje življenske zgodbe
smirk-1.gif

Če ti je na tistem tujem forumu tako zelo fino, pojdi tja in uživaj v njihovi moderatorski politiki. Uporaba foruma je zate privilegij, ne pravica... in če bi bilo moderiranje bolj strogo, bi ti že zdavnaj fasal stalni ban, tako da nevem kaj se pritožuješ.

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
38
nism nč spretno obrezoval postov. in ko že moje pišeš, dej še ostale. aja ne, tisto so pa ok
stupid-1.gif

in kaj sm v tistm citatu tazga napisu? model se buni k vprašam kdaj se bo N95 pocenila, ko se je bitch tko šopiru da se bo. a sm ga kje žalu? nism. dobr ve da ma funkcijo ignore, pa se vseeno neki šopiri, kot da je boga za jajca zgrabu, ko se je rodil prej k jz
bonk.gif

in če se oni ne bi spravl na moje poste, se jz ne bi na njih. in nikjer ne vidm da bi bitch njim kej reku.

lepo mi je reku? zanimivo. ti a tvoji domači živijo v kleti? tm živijo samo podgane in ostala golazn.

to da je moja mama pokojna, sm že večkrat napisu, tko da to ni nč novega tu. in če je tebi vseeno ko ti mamo žalijo, je to tvoj problem. ampak moje tak prepotenten bedak kot je on, ne bo žalu. jz spoštujem svoje starše, ti pa očitno ne.

zate isto vela. al me dej na ignore al pa čuti i trpi. noben te ne sili da me berš, a očitno si en izmed tistih ki raje pametujejo, kot pa da bi me dal na ignore.

zdj pričakujem še jnosa, mhmm, kinimoda in ostale člane mojga fan kluba
stupid-1.gif

kozarec

ALTERKA 08
29. jul 2007
4.802
0
36
na šihtu
.ksz.

Ok, druščina.
Saj ne, da sva s korlom kakšna silna prijatelja, ampak res dejte malo pazit pri teh rečeh, če jih že veste.

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Sam praviš, da te lahko drugi ignoriramo, po drugi strani, pa se vseeno na razne opazke takoj odzoveš s še nižjim nivojem. Ignoriraj jih pač... Pravilen odziv moderatorja bi bil, da bi pobrisal začetni spam vključno s tvojimi odgovori. Te pa pri vsej stvari ni nič bolj užalil, kot si ti njega in ostale.

Ne boš verjel ampak ne spremljajo vsi člani foruma vseh tvojih postov in si zapomnijo kaj pisariš... To, da si "večkrat" povedal še ne pomeni, da mora Bitch to vedet in tudi ne verjamem, da bi kaj takega pisal, če bi to vedel.

Anyway... mal me spominjaš na čefurčke, kateri se repenčijo če jim kdo samo bežno mamo omeni. Mal pri sebi v glavi razčisti, ker očitno imaš ti problem, da te lahko sploh tako globoko užali nekdo s foruma, katerega sploh ne poznaš. Mene osebno ne more užalt nekdo, ki me "pozna" samo preko foruma, pa lahko napiše nevemkaj.

Jst bi te že dal zdavnaj na block ampak me s svojimi neumnostmi prav lepo zabavaš
wink-1.gif

Nazadnje urejeno:

Nobody

is perfect.
18. jul 2007
7.038
30
48
Citat:
Uporabnik Don_Corleone pravi:
še to, zakaj so pa cifra, nobody, devil in še nekateri moderatorji, lahko čist ok?
smirk-1.gif

aplauz.gif

Glede izpada se sicer strinjam, da ni bil glih potreben ampak spet pa ni bla to direkt neka žalitev. Vrjamem pa, da ti vsako omenjanje mame dregne živec in ti ni prijetno.

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
38
jz ne vidm druge možne razlage, zakaj bi nekdo omenju od nekoga družino in klet. ne bi me presenetilo, če bi namigoval na tisto kar se je zgodil v avstriji
rolleyes-1.gif

nobody, keep up the good work
zmaga.gif

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.