NOVE POI TOČKE NA POIPLAZI ZA SLO

dejvi

Fizikalc
30. avg 2010
1.324
0
36
maribor
Na poiplazi sem malo primerjal koliko POI imajo posamezne države in moram sporočiti,da smo zelo ubogi pri tem.
Attractions Poi imamo le 11x,medtem ko v sloveniji obstaja 293 muzejev in galerij.Tako kot marsikdo sem se tudi sam želel kdaj odpraviti z družino na izlet samo kam le,iščeš po netu pol pa še neveš kje točno je kaka destinacija.
Tako sem se odločil,da bom do konca tedna oddal pa poiplazo okoli 300 novih POI,iz muzejev,galerij,bolnišnice,avtoplin,kampiranje,cerkve,železniške postaje,shratka to kaj bi nekdo kot turist,ki pride v slo pa tudi mi sami iz slo,res potrebovali.Ne bom pa dajal gor POI od trgovin,frizerskih salon in ostalo.
Pred vikendom vam ne priporočam downloada,ker še vsega ne bo gori,poleg tega moram še vse pregledati.

lep pozdrav vsem

I

Izbrisan uporabnik #488

Ne se preveč mučit...

Te zadeve so v AR, tujec lepo samo klikne search in ima vse...

NAVI_boy

Fizikalc
29. nov 2007
2.368
0
36
To je res, jaz bi raje delal na tem, da se zbirajo zanimive točke, ki jih ni v AR.

dejvi

Fizikalc
30. avg 2010
1.324
0
36
maribor
nekaj jih je res iz ar,dejansko pa iz ene spletne strani,ker sem opazil da vsega ni v AR,ali bi se dalo kako iz ar izvoziti npr. atrakcije v kako datoteko ,cvs .V Ar je skoraj vse,ni pa povsod pripisanih tel. številk,ki tudi pridejo prav,sploh če te zanima čas ogledov in ostale info.

lp

Nazadnje urejeno: