Nova stran 24ur.com

creep

Fizikalc
19. jul 2007
1.306
50
48
42
www.lampret.net
Podobna zgodba, kot pri Bolhi, s to razliko, da je funkcionalnost boljsa, design pa katastrofalen.

So to stran sploh testirali v razlicnih browserjih? Ce jo gledam v IE7, mi tekst skace ven iz vseh "okenc", marginov in paddinga sploh ne uposteva in skladno s tem tekst sili v sliko, slika pa v rob strani.

Thumbnaili imajo razlicne sirine, glede na proporcije, kar bi se tudi dalo lepo popravit.

Razmaki med bulleti in tekstom pri "Slovenija" in "Črna Kronika", ter lomljenje besed je spet "krneki".

Sploh pa tele proporcije teksta so kr neki... Recimo odnos Naslov rubrike > Naslov novice.

Pa ponekod je tekst natlacen v okence, drugje pa 3/4 okenca praznega
stupid-1.gif
Dobis obcutek, da je bilo vse skupaj "na hitro spackano" in nic testirano.

Ampak, kar se funkcionalnosti tice, pa nimam pripomb.
284534-24ur.png

Priponke

• 284534-24ur.png
    284534-24ur.png
    284,1 KB · Ogledi: 188
Nazadnje urejeno:

matejdro

HACKER 08
6. jan 2008
2.267
0
36
Evo vsi tisti, ki uporabljate adblock, imate v prilogi datoteko, ki jo uvozite v adblock(puščica ob “stop” znaku, nastavitve, Filtri, Uvozi Filtre, poišči datoteko, ki si jo dol potegno od mene) in vam omogoča gledanje filmčkov pri prižganem adblocku!

Priponke

• 285766-abp.txt
    412 bajtov · Ogledi: 194

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.025
-380
113
sej za slo-tech je bil pa že čas, da se mal posodobijo! tista črnina ni bila prav nič lepa! je zdej lepši....
zmaga.gif

nakoruzi

Pripravnik
8. mar 2008
209
0
16
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
sej za slo-tech je bil pa že čas, da se mal posodobijo! tista črnina ni bila prav nič lepa! je zdej lepši....
zmaga.gif

Točno tako. Še forum naj zrihtajo tako, da bo uporaben, ne pa, da šopajo vsa sporočila v eno temo na 200 strani.
confused-1.gif

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
zmaga.gif
Neumnost.
Če ti ni všeč črno, pač izbereš belo temo. Tako kot sem jaz. To novo pa je ... k'r neki...
Hvalabogu imajo še vedno http://star.slo-tech.com

(hecne pa so imeli ene forume,ki jih ne nakoruzi omenil, ko je bilo 5 tem, ampak da si jih videl, si mogel listati po 10 straneh. Večinoma seveda praznih. Stavim 5 EUR, da tega niso popravili.)

Popravek: Popravili so ! Eh, ste bili prepočasni za stavo
wink-1.gif

Nazadnje urejeno:

Jodlarcek

Fizikalc
16. avg 2007
3.313
19
38
MB
Citat:
Uporabnik matejdro pravi:
Evo vsi tisti, ki uporabljate adblock, imate v prilogi datoteko, ki jo uvozite v adblock(puščica ob “stop” znaku, nastavitve, Filtri, Uvozi Filtre, poišči datoteko, ki si jo dol potegno od mene) in vam omogoča gledanje filmčkov pri prižganem adblocku!
Meni ne dela
frown-1.gif

matejdro

HACKER 08
6. jan 2008
2.267
0
36
Novi adblock filter, ki deluje!(V prilogi)

Priponke

• 290490-abp.txt
    580 bajtov · Ogledi: 17.183