Nova Pinki vinjeta

ForeignBreed

Pripravnik
17. avg 2007
712
0
16
Bačka Palanka
bo baje takšna
http://spletna-identiteta.com/nova-roza-slovenska-vinjeta

evil.gif

Nazadnje urejeno:

panoramic

Fizikalc
20. mar 2010
1.837
0
36
A to je kakšna blond tajnica na Darsu izbirala barvo? Da bi vsaj dali vijolično, kot so jo imeli pred leti Avstrijci. Mislim, ne moreš izbrati roza barve za vinjeto, no.
uf-1.gif

Rajc

Pripravnik
22. jul 2007
571
5
18
predstavljaj si enga črnga, spedenanga bmw m5 z zatemnjenimi šipami, pol pa gor pinki vinjeta hahahah :D no pol pa vn stop tip k omara, zalizan, bele hlačke in pinki srajčka hehe :p

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.387
5.662
113
Citat:
Uporabnik panoramic pravi:
A to je kakšna blond tajnica na Darsu izbirala barvo?

ne-ne-1.gif
to je una k skos žveč v kamere k kamela....Mateja Duhovnik

Mateja_Duhovnik.jpg

Maci

Fizikalc
18. jan 2010
2.989
0
36
ksz

pa vam pa res nikol ni nič prav, čist kul vinjeta je. če bi bla pa kodrlajsasta pa spet neki nebi blo prav.

iii

Pripravnik
1. avg 2007
459
7
18
ma... barva kot barva --- jo bodo vsaj nadzorniki že od daleč videli :p

in tud cena je ostala ista
wink-1.gif

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Citat:
Uporabnik panoramic pravi:
A to je kakšna blond tajnica na Darsu izbirala barvo? Da bi vsaj dali vijolično, kot so jo imeli pred leti Avstrijci. Mislim, ne moreš izbrati roza barve za vinjeto, no.
uf-1.gif

Baje smo moski bolj coravi za barve, kakor zenske, a meni se ta vseeno ne zdi roza, ampak lilasta
cool-1.gif
("lilasta" je za moje pojme vmes med "rozasto", ki je zzmesana z belo, in "vijolicno", ki je zmesana z modro).

Na TV je bilo, da so barvo izbrali (o tem je govorila v prvi osebi ena zenska ...) glede na izbiro Avstrijcev, ki imajo baje letos oranzno nalepko (zneska je rekla "marelicno", ce se ne motim, kar pripleje do nizje opisanega problema) in da se taka barva lepo loci od avstrijske, s katero bodo tako ali tako vsi turisti prisli k nam.

V cem je tezava z "marelicno" barvo ? Pred mnogimi leti so nanovo tapecirali ene stole v barvo, ki se je meni zdela "rozasta". Kolegica je rekla, da je to "marelicna" barva, ceprav mi ni jasno, kje je to pobrala, ker je barva bila res roza (ce ze kaj, je bila "salmon red" od teh cudaskih imen, torej rozasta) in absolutno nic oranzna (vse marelice so oranzne, nonbena pa roza).

V glavnem ... za to izbiro so krive zenske in njihova barvna nomenklatura
evil.gif
Ce bi bila nasa nalepka gasilsko (za prelepe ljudi: Ferrarijevo) rdeca, bi se takoj locila od avstrijske, hkrati pa tudi od starih slovenskih nalepk. Lilaste bi lahko prihranili za takrat, ko bi ze uporabili tudi rumeno, turkizno in crno/rjavo, preden se cikel ponovi.

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Citat:
Uporabnik Radirko pravi:
Baje smo moski bolj coravi za barve, kakor zenske, a meni se ta vseeno ne zdi roza, ampak lilasta
cool-1.gif
("lilasta" je za moje pojme vmes med "rozasto", ki je zzmesana z belo, in "vijolicno", ki je zmesana z modro).
Ma ti imaš monitor narobe skalibriran.
wink-1.gif

V bistvu je to magenta.
tongue-1.gif