Živjo,
na različnih koncih sem opazil, da ponujajo novo octavio po ceni 14.444€, pa me zanima, če je to v redu avto. Predvsem me skrbi, če je to dovolj močna mašina za tak avto. S škodo imam sicer pozitivne izkušnje, saj imamo v službi celo floto teh avtotov, sicer karavanov 2.0 TDI (2007-08), ki so za moje potrebe dovolj zmogljivi
Copy paste opreme:
Mislite, da se da tu napraskat še kaj popusta? Saj ne da je drago, ampak odveč pa ne bi bilo
(gorenjc pač)
Alternative so:
Octavia Business 1,9 TDI; 77 kW (105 KM) 17.400-1.000=16.400€ (eko subvencija)
Opel Insignia 1.8 16V EDITION 18.599 €
Ford Mondeo 1.6 Trend 16.820 €
Skratka, razmišljam o kaki taki limuzini (karavana ne bi), ki bi bil med 15 in 20kEUR, pa se ne spoznam dovolj, da bi lahko od oka ocenil, če so to dovolj močne mašine. So morda zato "poceni", ker "nikamor" ne grejo?
na različnih koncih sem opazil, da ponujajo novo octavio po ceni 14.444€, pa me zanima, če je to v redu avto. Predvsem me skrbi, če je to dovolj močna mašina za tak avto. S škodo imam sicer pozitivne izkušnje, saj imamo v službi celo floto teh avtotov, sicer karavanov 2.0 TDI (2007-08), ki so za moje potrebe dovolj zmogljivi
Copy paste opreme:
Citat:
Octavia Business 1,6 - 75 kW (102 KM)
Oprema: sistemi za aktivno varnost (ABS, ASR, EBV, MSR), 4 zračne blazine, centralno zaklepanje z daljinskim upravljanjem, meglenki spredaj, potovalni računalnik, klimatska naprava, avtoradio s CD predvajalnikom, električni pomik prednjih stekel, električno nastavljivi in ogrevani zunanji ogledali, usnjen volan z malim usnjenim paketom, 16½ aluminijasta platišča, naslon za roke Jumbo Box s priključkom za iPod in ostale avdio naprave ...
14.444€
http://www.pravljicnaponudba.si
Mislite, da se da tu napraskat še kaj popusta? Saj ne da je drago, ampak odveč pa ne bi bilo
Alternative so:
Octavia Business 1,9 TDI; 77 kW (105 KM) 17.400-1.000=16.400€ (eko subvencija)
Opel Insignia 1.8 16V EDITION 18.599 €
Ford Mondeo 1.6 Trend 16.820 €
Skratka, razmišljam o kaki taki limuzini (karavana ne bi), ki bi bil med 15 in 20kEUR, pa se ne spoznam dovolj, da bi lahko od oka ocenil, če so to dovolj močne mašine. So morda zato "poceni", ker "nikamor" ne grejo?
Nazadnje urejeno: