Nova karta Grčije Auto Drive Hellas 1.50

I

Izbrisan uporabnik #488

33.png

romci

Pripravnik
21. sep 2007
143
0
16
Eno mogoče neumno vpršanje: Če ta .exe poženem, mi izpisuje vse z nekimi čudnimi hieroglifi. A se da to kako nastavit v normalne črke, ali pa mi kdo pove kombinacijo, kaj stiskat, da gre čez?
LP

Slick

Majstr
18. sep 2007
2.281
191
63
Sem uporabljal prejšnjo verzijo (1.30) zadnjih 14 dni in slabše karte še nisem "doživel". Uporabljal sem jo večinoma na Peloponezu, v mestih stalno preračunava, tam, kjer je v realnem svetu nekaj kilometrov ravne ceste, najde križišče in svetuje npr. zavijanje levo (pa čeprav so tam samo nasadi oljk in niti približno kake ceste).
Na avtocesti in magistralkah se nekako kar znajde, samo tam zmorem tudi brez tega.
V glavnem pod kritiko, upam, da je 1.40 bistveno boljša, ker sicer si s tako navigacijo nimaš kaj dosti za pomagat.

Schumi

Fizikalc
2. avg 2007
4.129
12
38
Na ipmartu sem nasel karte za Grcijo za Igo 8, pa tudi destinator naj bi imel grcijo pokrito. Ampak se mi zal ne da nalagat in ukvarjat s tem, gremo na dopust.
grin1.gif

tacko

Zelenc'
6. jun 2008
12
0
1
Citat:
Uporabnik Slick pravi:
Sem uporabljal prejšnjo verzijo (1.30) zadnjih 14 dni in slabše karte še nisem "doživel". Uporabljal sem jo večinoma na Peloponezu, v mestih stalno preračunava, tam, kjer je v realnem svetu nekaj kilometrov ravne ceste, najde križišče in svetuje npr. zavijanje levo (pa čeprav so tam samo nasadi oljk in niti približno kake ceste).
Na avtocesti in magistralkah se nekako kar znajde, samo tam zmorem tudi brez tega.
V glavnem pod kritiko, upam, da je 1.40 bistveno boljša, ker sicer si s tako navigacijo nimaš kaj dosti za pomagat.

Nevem kaj se ti je dogajalo, vendar je meni karta delala fenomenalno, iskal sem celo po ulicah, podobne težave katere opisuješ so imeli tudi ostali, ali pa jim je celo potegnil izračun zračne linije, ko sem se malo pogovarjal z lastniki katerimi je garmin oz. karta grčije delala težave sem ugotovil, da gre za različno nalaganje karte na garmina in njihov postopek nalaganje očitno povzroča težave. zato bi se ob tej priliki še zahvalil vsem tistim kateri ste opisovali razne postopke nalaganja kart in omogočili dostope do raznih orodij. Res ste zakon
398560-IMG_3788.JPG

Priponke

• 398560-IMG_3788.JPG
    398560-IMG_3788.JPG
    46,7 KB · Ogledi: 282

Gladiac

Zelenc'
5. dec 2007
26
0
1
Smlednik
Pozdravljeni
Zakaj men vedno javi neko napako ko hočem inštalirati mapo verzije 1.5?
A tisto EN na koncu poneni da je angleška verzija al ne ker jest mam ene čudne fonte pri inštalaciji?

Hvala

I

Izbrisan uporabnik #488

Če imaš original karto na SD kartici in je ta vstavljena v čitalec, ne javi nobene napake.
En pomeni, da je angleška verzija

Link, ki sem ga dal je do upgrejda za tiste, ki imajo mapo kupljeno na SD kartici.

janezpesec

Pripravnik
6. jan 2008
487
0
16
Pomoje zato ker je tole samo update in za namestitev na racunalnik potrebujes ze predhodno namesceno verzijo. Resitev je da vse skupaj odpakiras (recimo s programom Universal Extractor) in uporabis ustrezni img.

Jodlar

Pripravnik
20. jul 2007
749
3
18
Sem probal karto "obdelati" po navodilih, kot je tista CNEUv2009 kjar menda dela iskanje pa žal ni šlo!

Dela pa zoom čez veliko področje (20m do 1500km).