Nova gostilna v LJ

futuristic

geđet frik
Osebje foruma
13. jul 2007
7.900
640
113
Rok Tratnik (iz lanske sezone šova Gostilna) je kuhar v novi gostilni Trojka3 (prej Victorija) na Litostrojski.

Na meniju imajo: MESO
grin1.gif

Spletna stran je bolj švoh nekaj na hitro skupaj dano: http://trojka3.si upam da je hrana boljša.
grin1.gif
(Mogoče že jutri stestiram)

Slick

Majstr
18. sep 2007
2.281
191
63
Upam, da v živo boljše izgleda, kot iz te slike - tri dni staro in namočeno cvrtje in zažgano meso iz žara.
shocked-1.gif

Poročaj.

matofill

Guru
18. sep 2008
3.695
761
113
A stari lastnik Viktorije, mislim, da je bil en mafijec Lončarič je to prodal ali oddal ? Vem pa, da je bil takrat ta lokal narejen z norooo preveč denarja, kot bi razmetaval..., vem, da so prvi imeli tiste japonske wc školjke , ki se same očistijo, obrišejo desko .............
wink-1.gif

tony

Guru
23. jul 2007
9.676
1.487
113
Kwa, Kod švercera da so mel japonske wc školjke? Nikoli videl... Pa saj je ves inventar star vsaj 15 let in nobene varčne žarnice niso menjali že dolga leta...
tongue-1.gif

Švercer je bil 5 let nazaj čisto solidna gostilna za na malico it med šihtom, z ekspresnimi kelnarji vse od šefa do zadnjega študenta, kjer je vse delalo tik-tak (edina stvar na katero si čakal je bila pica).

V zadnjem letu, dveh pa je šlo malo navzdol - nekaj študentov se je zamenjalo (so bili še kar solidni, no), in na sceno je uletela je ena kelnarca iz bivšega Bufa (danes je tam kitajska), ki je o strežbi imela toliko pojma kot povprečen jastog o košarki... Futer je bil sicer še vedno (za malično sceno) kar v redu...

Skratka: grem tole probat.

futuristic

geđet frik
Osebje foruma
13. jul 2007
7.900
640
113
No danes sem probal:
- Pikantna goveja obrana rebrca
- Pečene Piščančje Perutničke z medom in čilijem
- Svinjska obrana rebrca z hišno omako

Pikanta goveja reberca so bila fenomenalna, na drugo mesto bi dal perutničke, ki so bile tudi zelo dobre.
Svinjine pa ne maram preveč tako, da težko sodim o svinjskih rebercih ...

pumaX

Fizikalc
5. sep 2007
2.183
0
36
Maribor
Obišči stran
Citat:
Uporabnik futuristic pravi:
No danes sem probal:
- Pikantna goveja obrana rebrca
- Pečene Piščančje Perutničke z medom in čilijem
- Svinjska obrana rebrca z hišno omako

Pikanta goveja reberca so bila fenomenalna, na drugo mesto bi dal perutničke, ki so bile tudi zelo dobre.
Svinjine pa ne maram preveč tako, da težko sodim o svinjskih rebercih ...

Cenovno?
Normalne cene, ali kaj pretiravanja?
wink-1.gif

Rikolus

Fizikalc
19. jul 2007
2.367
88
48
hehe....

Zanimiva izbira vredno poskusiti.

Jedilnika pa ni videl lektorja. Pravopisne napake, nabolj zmaga čompe krompir
bonk.gif

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Jaz sem jedel Jack Daniels BBQ Rebrca. Malo preveč tiste omake gor za moje pojme, sicer ni bilo slabo, vem da je tak ameriški način, ampak malenkost manj bi lahko bilo, pa imaš potem zraven za namakat malo več. Ker je bilo res pol centimetra gor.

Moja pa je jedla wingse s sezamom in niso bili lih najbolj, ji je bilo potem žal, da ni tistih s čilijem naročila.

Krompir je bil dober, ameriška zeljna solata pa nič posebnega, ampak je tud res, da je tak specifičen okus, po mojem bi bil američanom dober, meni pač ni bil preveč.

Bom pa šel še probat kaka druga rebrca in pa steak.

Je pa selekcija točenih piv zato solidna, pa tud ni predrago 3€ za tista izbrana piva.