nov TRR pri popoldanskem s.p. ??

mcn

Majstr
3. sep 2007
1.910
262
83
Slovenija
Ojla, samo tole me zanima:
1. ali je pri popoldanskem s.p. potrebno odpreti nov TRR, ali lahko uporabljam že obstoječega ? (bi bilo fajn ker že imam elektronsko bančništvo + zgodovina + malce nižji stroški...)

2. če št.1 ni možna, katera banka po vašem mnenju trenutno ni tako oderuška pri svojih provizijah ? Govorim seveda za majhen s.p., kjer se gleda vsak strošek...

lp, M

tommas

Pripravnik
11. avg 2007
242
0
16
razviti zahod
1. nisem čisto prepričan ampak mislim, da bo ta kar v redu sj boš tako kot dosedaj fizična oseba

2. čimdlje od nlb in skb
smile-1.gif

raiffeisen je v redu, banka koper je tudi kar pohvaljena..... izbiraj med manjšimi bankami

sevlje

Fizikalc
25. jul 2007
1.913
0
36
44
Selška dolina
Kolega, ki je odprl s.p. je menjal račun, nisem pa prepričan iz kakšnega razloga. Zato si ne upam trditi, da ga moraš zamenjati.

Glede bank in njihovih storitev, pa lahko povem, da sem imel dosedaj opravka s tremi bankami in sicer NLB, SKB in RKB (krekova). Za NLB in SKB lahko rečem, da so provizije zelo podobne, medtem pa je imela RKB provizijo za vodenje računa kar za kakih 150% višjo kot ostali dve. Prav tako pa tudi elektronsko banko, ki je pri NLB zastonj, SKB mislim, da ima par eur, RKB pa je imela lani kar 3000 sit, kar se mi zdi absolutno preveč. Dodal bi še, da ima SKB možnost, da imaš poslovni in osebni račun skupaj na SKB-netu. Za Proklik od NLB-ja pa si upam trdit, da je najboljša elektronska poslovna banka.
lp

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.547
2.934
113
v lokalni ostariji
popoldanski s.p. ima drug racun kot fizicna oseba! obvezno...

imeti moras "poslovni" racun...

mislim pa da je najcenejsa varianta za s.p. banka celje, katera ti obracuna stroske le ce imas promet (se pravi ce racun en mesec "stoji" stroskov z njemu nimas)