prosim za tehnično pomoč. Kupil sem model nüvi 255WT v BIG BANG giga v Ljubljani. V kompletu je bila še karta Adria Route 2.0, ki sem jo z updatom spravil v verzijo 2.2.. Prav tako Zemljevid Evrope v verzijo 2009. Napravo sem tudi registriral preko interneta. Ko sem naredil vse update je vse delovalo OK. Problem se je pojavil po nalaganju POI točk (https://www.alter.si/tabla/showflat.php/Cat/0/Number/14807/page/0/fpart/1/vc/1 - POI Slovenija 02.02.2009
Skupaj 487 točk.)
v napravo preko POILoader programa. Ko prižgem nüvi 255WT se pojavi logo in obvestilo loading maps, pojavi se zelena črta - kot indikator prenosa potem pa ekran potemni. Po cca 20 sekundah sveti, vendar ne prikazuje ničesar. Tudi progeram POILoader mi ne zazna naprave čeprav je vključena preko USB kabla. (pred nalaganjem POI točk ga je takoj zaznal). (nekaj sem zasledil da je vzrok lahko v preveliki količini podatko POI točk). Prosim za nasvet.
V naprej hvala za odgovor!
Skupaj 487 točk.)
v napravo preko POILoader programa. Ko prižgem nüvi 255WT se pojavi logo in obvestilo loading maps, pojavi se zelena črta - kot indikator prenosa potem pa ekran potemni. Po cca 20 sekundah sveti, vendar ne prikazuje ničesar. Tudi progeram POILoader mi ne zazna naprave čeprav je vključena preko USB kabla. (pred nalaganjem POI točk ga je takoj zaznal). (nekaj sem zasledil da je vzrok lahko v preveliki količini podatko POI točk). Prosim za nasvet.
V naprej hvala za odgovor!