Nov A8

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Jarc na Teznu ga že ima.

Že vozil kdo, komentarji? (meni je ubijalski, navigacija via google maps)
roza.gif

mitja155

Pripravnik
19. apr 2008
569
12
18
43
LJ
od starega en lep korak naprej... prevozil sem z njem par deset km jev... z 4.2 v8 tdi... gre kot lokomotiva, udobje je vrhunsko, detajli so na nivoju... navigacija upošteva tudi LED luči.. oz ravno obratno... vizualno je pa precej zadržan, tudi če ima 20". Komfortni sedeži z 22 nastavitvami, gretjem, masažo in hlajenjem so pa zakon... udobni, z dovolj opore tudi pri kakšnem hitro voženem ovinku... no na racelandu verjeno ne bi bil najhitrejši, je pa fajn avto...

lp

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.022
11.145
113
ja tako je to, avto oh in sploh, a raje odcenkajte za razred S... tako o novem A8 priznani avtomobilski novinarji po svetu.

Tenforest

Guru
3. sep 2007
5.808
560
113
42
povsod malo
Meh vozil se nisem sem pa sedel udoben je res ja d kaj pa drugega od avta za +100k €
bonk.gif
tisti vmesnik ko vnašaš preko touchpada je kul dokler gledaš v njega! imam palma in znam na slepo vnašat te znake ampak na A8 mi ni in ni šlo ne vem no verjetno bi se mogle navadit. Samo iz sopotnikove strani je pa še težje ker zelo narejen na vnašanje z desno roko z levo če nisi levičar enostavno ne gre.

mac77

Fizikalc
22. avg 2007
4.541
37
48
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
ja tako je to, avto oh in sploh, a raje odcenkajte za razred S... tako o novem A8 priznani avtomobilski novinarji po svetu.

ne vem kako oceno dajo novinarji, ampak zame ni preveč merodajno ker niso ravno neki strokovnjaki, avto je pač stvar okusa..
..sploh pa je S že malo preveč časa na tržišču da bi bil konkurenčen novi osmici

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.022
11.145
113
uf, glej razumem da si fan Audija, ampak dejansko ni novi A8 nič posebnega, oblika je dolgočasna, tehnika pa tudi noben VAU..sploh live navigation očitno dela samo če ona baba na drugi strani slučajno najde želeni cilj, Mercedes in BMW dileršipov pač ne
smile-1.gif
) (fifth gear)..in takšne navigacije - podobne imata tudi zdaj že S in BMW niso več nič posebnega.

Tako kot sem ti napisal, nič posebnega. Tudi BMW je z novo sedmico premalo "impozanten"..zato pa S (čeprav že model počasi v odhajanju - nov pride jeseni 2012) v prodaji prekaša oba zasledovalca...verjetno ne brez razloga.

Vozil sem se v vseh teh modelih, v novem A8 še ne, tudi ni potrebe da bi se.. in se najlepše pelješ v Su, nikjer pa se ne pelješ slabo, jebat ga, tko to je.

mac77

Fizikalc
22. avg 2007
4.541
37
48
,,ne da bi bil Audi fan, ampak dvomim da sveža osmica ni dorasla "staremu" S-u, navigacija je itak ena brezvezna špilarija ki je čez dve leti "zastarela" pa je kak garmin za 100 eur bolj uporaben, samo je osmica že v osnovi veliko v prednosti z karoserijo in pa pogonom, notranjost je veliko lepša kot v S-u, vendar pa je tudi meni S lepši zunaj, vendar pa mi verjetno čez dve leti več ne bo...
Saj so vsi vrhunski, vse je pač samo stvar okusa..