Pozdrav vsem..
Sem pred nabavo dveh koles in hkrati iščem nosilec za priklop na vlečno kljuko.
Najbolj se zatikam ob kilaži.
To mora bit vse točno ali je kakšen kg nepomemben. Testirano je sigurno vsaj z dvakratnikom.
Nagledana ima "kitajska " kolesa ,oziroma električna kolesa.
Teža v specifikacijah je napisan dvojna ,ena je 21kg in druga 27kg ?? To je verjetno mišljeno z in brez baterije ??
Trenutno si ogledujem :
To je kolikor toliko ok ,za parkrat letno ?? Edina pomanjkljivost ki jo jaz opazim je ,da ne moreš zakleniti samega nosilca na kljuko ? Če to sploh ima smisel ,glede na to , da se itak sama kljuka da hitro sneti ,pa gre vse skupaj...
Sem pred nabavo dveh koles in hkrati iščem nosilec za priklop na vlečno kljuko.
Najbolj se zatikam ob kilaži.
To mora bit vse točno ali je kakšen kg nepomemben. Testirano je sigurno vsaj z dvakratnikom.
Nagledana ima "kitajska " kolesa ,oziroma električna kolesa.
Teža v specifikacijah je napisan dvojna ,ena je 21kg in druga 27kg ?? To je verjetno mišljeno z in brez baterije ??
Trenutno si ogledujem :
MENABO nosilec za prevoz koles na vlečni kljuki MERAK TILTING (K)
Nosilec za prevoz koles na vlečni kljuki, MERAK TILTING (K), MENABO Nosilec dveh koles s pritrditvijo na vlečno kljuko Menabo Merak Tehnični podatki: - Z nagibom(tilting), za lažji dostop do prtljažnega prostora - Italijanska izdelava - Največja obremenitev 50kg: 2 običajni kolesi ali 2...
www.shoppster.si
To je kolikor toliko ok ,za parkrat letno ?? Edina pomanjkljivost ki jo jaz opazim je ,da ne moreš zakleniti samega nosilca na kljuko ? Če to sploh ima smisel ,glede na to , da se itak sama kljuka da hitro sneti ,pa gre vse skupaj...