Torej, Nokia naj bi drugo leto na MWC (Mobile World Congres) razkrila svojo prvo tablico, katero bo krasil Windows 8 (RT?) operacijski sistem. Spodaj sem zbral nekaj informacij o tem, kako bi naj izgledala oziroma kaj vse bi naj imela:
- the cover will be "book styled" - torej "pokrov" bi naj bil isto narejen kot Surface.
- pokrov, v katerem bo seveda tipkovnica, naj bi imel svojo baterijo, ločeno od glavne
- tablica bo isto imela podporo kot jo ima Surface
- glavna baterija do 10 ur uporabe
- 10.1" zaslon (25,65cm)
- HDMI in USB izhode/vhode
Kaj pravite, bo iz te moke kaj kruha? In koliko šans ima sploh Nokia s tablicami?
Jaz mislim da kar veliko. Glede na to da ima Nokia najboljši hardware, software pa bo odličen Windows 8, mislim da tu skoraj ne morejo zasrati...
- the cover will be "book styled" - torej "pokrov" bi naj bil isto narejen kot Surface.
- pokrov, v katerem bo seveda tipkovnica, naj bi imel svojo baterijo, ločeno od glavne
- tablica bo isto imela podporo kot jo ima Surface
- glavna baterija do 10 ur uporabe
- 10.1" zaslon (25,65cm)
- HDMI in USB izhode/vhode
Kaj pravite, bo iz te moke kaj kruha? In koliko šans ima sploh Nokia s tablicami?
Jaz mislim da kar veliko. Glede na to da ima Nokia najboljši hardware, software pa bo odličen Windows 8, mislim da tu skoraj ne morejo zasrati...