No tudi pri meni je prišel čas za zamenjavo moje stare Nokie. Imam Simobilov paket orto u nulo, druga možnost je kupit preko Bolhe. Cena naj nebi presegala 300€ (E7 se dobi za takšen denar na bolhi), telefon se bo uporabljal prevsem za smse, brskanje po internetu ter navigacijo, poleg klicanja seveda
. Po malo prebranih testih in forumih sm skrčil izbor na 2 telefona in to sta Nokia E7 in Sony Ericsson Xperia Arc S. Seveda, če imate kakšen boljši predlog za telefon od teh dveh je možnost tudi to, ta dva sem samo na hitro "izbral". Pri Nokiji mi je zelo velik + fizična tipkovnica, je pa skoraj vse razn hitrejšega Wi-Fija velik - ( predvsem symbian, pa tudi slabši procesor, manj rama...), pri Arcu mi je pa všeč Android (sej se bo ga dalu nadgradit na ice cream sandwich, ne?) in ekran z tehnologijo BRAVIA. Ima pa tudi hitrejši procesor, več rama, lepšo obliko (moje mnenje), je tanjši.... Nekok se bolj nagibam na Arca, vendar me moti ker ni fizične tipkovnice. Sedaj vas pa prosim za vaša mnenja, zakaj enega ali zakaj drugega? Mogoče kater drugi model?
Najlepša hvala za vaša mnenja in lepe praznike. LP
Najlepša hvala za vaša mnenja in lepe praznike. LP