nokia baterija bl 5c

sad

Guru
24. avg 2007
21.046
9.689
113
Osebno bi raje kaj bolj originalnega (vsaj na izgled) vzel. Cene so itak iste.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.771
6.758
113
pri taščici
Najlepša ti hvala še tukaj. Telefon že dela s tvojo baterijo....za katero si moral še poštnino in kuverto plačat.
Imaš 5* pa nekaj altov več. Ti privoščim če boš kdaj za njih dobil vsaj kako mrzlo pivo.

Nazadnje urejeno:

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.771
6.758
113
pri taščici
Ali mi lahko kdo pomaga najti www s seznamom tistih Matsushita (panasonic) baterij ki so imele problem. Zgornji simobilov link me vrže na slovensko nokia stran kjer pa iskalnik ne vrže nič ven glede bl 5c in njenih poškodb.
Tudi na koncu te strani je link do seznama, pa me vrže na isto slo nokia stran.
Doma imam eno baterijo ki je konkretno napihnjena... bi jo zamenjal za novo...

Tudi tu, pa še kje drugje me vrže na osnovno slo nokia stran.
Vem da je to daleč nazaj, ampak zakaj bi dajal 15 evrov za baterijo, če pa so oni škart prodajali.

Nazadnje urejeno:

luka51

Guru
16. avg 2007
14.414
5.690
113
kupi iz ebaya in se ne sekiraj.
sam sem nabavo eno za gopro pred kratkim, ki ima napisane pravljične mah napram originalni. Na koncu se je izkazalo da res več drži
smile-1.gif

itak pa tiste 3 funte ni nek dnar

Nazadnje urejeno:

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.771
6.758
113
pri taščici
Pa saj imam naročeno zgornjo kitajko, samo saj veš kdaj dobiš. V zadnjem času tudi dva meseca traja.... In žena ima tako ”zlato kitajko z dvojno kapaciteto” že drugo leto v galaxy ace pa ji še kar drži 2-3 dni. Je pa res da bolj malo uporablja telefon. Počasi razmišljam o njenem nakupu tudi jaz za mojga ace2, ker se mi zdi da peša po dobrem letu. Ne drži več cel dan, sem pa ”heavy user” (večina objav na forumih je napisanih na njem).