Nokia 6288 live! proti SE W580i

dualband

Zelenc'
30. avg 2007
4
0
1
Odločam se med tem dvema telefonoma. Zanima me kateri telefon ima bolši fotoaparat, sicer sta oba 2MP in nimata autofocusa, tko da ali je sploh kej razlike? Ima kateri kakšne prednosti pred drugim, predvaja kakšne datoteke več, kateri snema bolše videoposnetke? Ali ima SE vodafone menije?

Lp

IbizaDriver

Guru
Osebje foruma
21. jul 2007
10.195
3.822
113
Nokia snema orenk boljše videoposnetke (640x480), W580 pa samo QCIF(176x128 ali nekaj takega), pa tudi na splošni mi deluje nekako boljše. 580 je sicer nekaj tanjši in lažji, zato pa ima 6288 UMTS, že omenjeno snemanje VGA posnetko in uporablja cenejše miniSD kartice.

Glede na precejšnjo podobnost bi pri meni itak odločil izgled aparata.

W580 je: lažji, tanjši

Mr_Orange

Pripravnik
15. avg 2007
723
3
18
49
Murgle
Citat:
Uporabnik Hazler pravi:
Nokia je nokia

Sony Ericsson je Sony Ericsson

Samsung je Samsung

Alcatel je Alcatel

LG je LG

Motorola je Motorola

Benq Siemens je Benq Siemens

Kaj si hotel povedat???
stupid-1.gif

Hazler

Pripravnik
3. sep 2007
361
0
16
Obišči stran
Hehe Vedno sem zaupal Nokiji. Pa so imeli prijatelji, in tudi v familiji druge telefone. Vsi so se kvarili. Motorolam je bilo skoraj vedno treba menjat program, ko si jo kupil. Res, da tisti telefoni za tak denar zgledajo, da ponujajo več, tona se slabosti pokažejo drugje. Zato bi jaz raje izbral Nokio.

maximus

Pripravnik
3. sep 2007
138
0
16
55
Ne vem no ,če lahko izpostaviš samo in izključno Nokio,, Telefoni od SE sploh serija K so zakon!!!!

Odisej

arhivar
Osebje foruma
Administrator
2. sep 2007
7.645
9
113
Alter.si
www.skodelica-s-sliko.com
Citat:
Uporabnik Hazler pravi:
Hehe Vedno sem zaupal Nokiji. Pa so imeli prijatelji, in tudi v familiji druge telefone. Vsi so se kvarili. Motorolam je bilo skoraj vedno treba menjat program, ko si jo kupil. Res, da tisti telefoni za tak denar zgledajo, da ponujajo več, tona se slabosti pokažejo drugje. Zato bi jaz raje izbral Nokio.

Upam da ne primerjaš SE z motorolo
rolleyes-1.gif