Citat:
Uporabnik Fedor pravi:
eh, v par tekmah se jim je posrečilo odigrat "lepo" in sedaj imajo, kar najlepšo igro na svetu, lol.....
Eno najlepših trenutno, izpodbij dejstvo
Citat:
Uporabnik Fedor pravi:
Se pač zgodi, da ne pridejo do 4. mesta za vstop v LP...raje kot tvoj ManUTD, ki je po nastopih največkrat prisoten klub v LP, a jih ima osvojenih ravno toliko kot Nothingam.....stra-LOL!
Res? Raje? Slaba tolažba.
Citat:
Uporabnik Fedor pravi:
Milana ne maraš, ne zato, ker ni všečna igra (blebetanje na kvadrat, pomojem nisi še niti ene tekme gledal) ampak zato, ker so tvoje šminkerje povozili v LP pred 2 leti in se jih enostavno bojiš...misel na njih ti dvigne kocine na hrbtu
...
Gledal sem še preveč tekem, žal z izjemo kakšne bolj zeh.
Če me spomin ne vara smo prvo tekmo zmagali, drugo pa popušili. Pa tudi mi smo takrat igrali z najboljšo postavo, ne? Fleæer na DR, Heinze in Brown v sredini in O'Shea na DL. Kocine se mi pa res dvignejo, pa ne zaradi strahu, prej zaradi česa drugega...Sej se mi potem spahne pa je bolje...
Citat:
Uporabnik Fedor pravi:
Kakšna pa je igra ManUTd-ja? Dolga žoga iz gola na gol, podivjani igralci, ki se podijo za žogo, kot kokoš za zrnjem, daj no...
Citat:
Uporabnik Fedor pravi:
ManUTD sucks....it's a fact
Uf, s tem argumentom si me pa prepričal
Citat:
Uporabnik Fedor pravi:
poglej tekme proti Romi....sem spremljal in sem opazil, da se znajo branit še bolj kot v legendi o italijanih...
Res je, smo se branili, ker Roma edina v Italiji igra lep nogomet in smo vedeli kaj pričakovati na njihovem terenu. Vi greste ponavadi v Rim buuum 4-3-3 pa bude šta bude, sploh v zaključnih fazah lige prvakov.
Citat:
Uporabnik Fedor pravi:
Rooney, najboljši obrambni bočni ever.....in to je res lepo gledat, ko se branijo v 9. in nato nabijejo na bok sredine igrišča Ronaldu in mu kričijo - reši nas, šminka, če ti ne rata se zjoči
Hvala, hvala vem da je vsestranski igralec. Ne ni bilo lepo za gledat, ampak kot sem že napisal - LP je LP in ni pri tem vložku se igra na rezultat, ne na zadovoljsto zahtevnežev kot sem sam.
pa še drugi del
Citat:
Uporabnik Fedor pravi:
Ja to je ta ista Roma, ki je MAN-u pokazala tako na staremu trafordu kot tudi na olimpicu, da so govorice o defenzivni igri italijanov samo barski mit, ki ga razpravljate ljudje, ob kavici oz. pivi in čikih
To je tista Roma, ki se je prišla na Old Trafford odpreti z 2-1 s prve tekme in odšla s 3-8 ven z lige prvakov. Tudi v šolanju drugih se nekaj naučiš in greš naslednjič pripravljen na Romin juriš, se ti ne zdi?
Citat:
Uporabnik Fedor pravi:
........nevem komu sem že v eni prejšnji temi dokazal, da se v serie a v sezoni zabije več golov kot v premier, pa je potem poniknil....menda si bil ravno ti tisti, ki je zbadal s temi barskimi miti......
Mogoče prej, lani vem da temu ni bilo tako, predlani pa mislim da prav tako ne. Lahko pa še meni dokažeš
Citat:
Uporabnik Fedor pravi:
Dejstvo, je da so italijanske ekipe velikooooo uspešnejše od angleških, da o reprezentanci ne govorimo......zdej se bo najdu en pameten in bo reku: ah dej, lahi usrani, vedno se jim posreči.......sreča spremlja samo najboljše........angleži niso dovolj dobri, da bi jih le ta spremljala....
Angleži so preveč naduti v kvalitete pa ravno nebi dvomil.
btw:
Citat:
Uporabnik Fedor pravi:
Brez zamere, ampak....BUAHAHAHA.......Zenit?!?
To so ure ne pa nogometni klub.......in tako naščijejo "sloviti" MANutd.....LOL...
Brez zamere, ampak.....Bologna je zgodovinsko žeščy klub, ne pa nek Zenit!?!
To so košarkaši ne pa nogometni klub.......in tako naščijejo "sloviti" Milan.....LOL...
Bemtiš, zgleda okrepitve že harajo