NLB poslovalnica Vrhnika

s22b

Fizikalc
1. sep 2007
3.199
1
36
40
Kaj se dogaja v tej poslovalnici?

Kadar pridem tja, vrsta do vrat. Delata dva ali samo eden, ob zaključku s stranko še mogoče pogovor, če se poznajo. Vlečejo se še huje kot ponedeljek. Prideš na okno, rečeš kaj bi rad, on/a še 2x ponovi, dela, gleda številke, tipka, klik . . . klik . . . klik . . .tri cifre šele.

Grem v katerokoli drugo poslovalnico, dober dan, to pa to in dobim že nazaj.

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.445
3.828
113
davorinm.wordpress.com
Zakaj sploh rabiš poslovalnico?
smile-1.gif

s22b

Fizikalc
1. sep 2007
3.199
1
36
40
Veš, da nisem pristaš klika in podobnih zadev, da bi urejal vse preko interneta. Pa, pri nas je vse bolj na kupu, banka, ene 50 m stran je pošta, 100 m je trgovina, tako da lahko marsikaj narediš spotoma ampak vlečejo se pa tok, da ni za verjet. Trenutno razmišljam, če si delijo mesto z zdravstenimi tehniki, ki delajo v lekarni zraven banke.

Še gospe oz. delavke v raznih trgovinah, ki so že na pragu upokojitve, so bolj urne, ne pa oni, ki so v najboljših letih.

disc

Guru
4. feb 2011
2.467
591
113
Vrhnka komplet zmaga
smile-1.gif
Edin polcaje so mal premenal,ker so uzel pravico u svoje roke :D

asko

Fizikalc
22. jul 2007
2.565
3
38
Ma Špar je še hiter, napram Mercatorju. Tam pa kot da je kazenski bataljon. Zato pa Lidl in Hofer jim komaj slediš ob zlaganju v voziček.

Mare77

Fizikalc
13. feb 2009
1.327
8
38
47
Okolica južne LJ.
Vidim, da nas je kar nekaj iz Vrhnike
cheer.gif

Vsi imamo pa podobne izkušnje... Tudi v zavarovalnici Triglav niso ravno biseri... V Sparu sem pa vedno razočaran, vedno česa nimajo... k sreči ne kupujem veliko tam. Sem pa opazil, da so dali samopostrežne blagajne.

Še rondo nam manjka pred avtocesto
cheer.gif

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.640
215
63
Kranj
NLB je top1....kako avstrijsko recimo hehe....še pomoje najbolj "poštena" recimo.

NLB je pa skoz v aferah in dokapitalizacijah. Nagrade si pa kljub temu talajo mastne. KRAMAR?

tado

Fizikalc
15. maj 2008
2.267
1
36
Pojdite v Gorenjsko banko. Ma tam lahko kofe popiješ, ko ti tipka. Dobro da nisem njihov komitent.

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
Citat:
Uporabnik Mare77 pravi:
Vidim, da nas je kar nekaj iz Vrhnike
cheer.gif

Vsi imamo pa podobne izkušnje... Tudi v zavarovalnici Triglav niso ravno biseri... V Sparu sem pa vedno razočaran, vedno česa nimajo... k sreči ne kupujem veliko tam. Sem pa opazil, da so dali samopostrežne blagajne.

Še rondo nam manjka pred avtocesto
cheer.gif

hehe... ja v loki so res počasni, al jest ne vem, kaj je razlog. gužva je vedno. kadarkoli pridem so vrste na 3eh blagajnah. mogoče je premalo blagajn...
Spar mi je čist ok...
Rondo ja... kaj ti pomaga, ko naslednji semafor ne bo požrl vsega?
dogajanje na vrhniki... pogreb, žalost,... postalo je čisto spalno naselje za ljubljano.

Avtorju:
sam zakaj res ne uporabljaš klika?? mogoče pa oni zanalašč tok počas delajo, da te "prisilijo" da si zrihtaš klik... ??
če je men kej zoprno, je pa urejat zadeve na banki, občini in davčni, zzzs, zzs. Vedno nekaj manjka, pošiljajo te na 3 različne naslove... ampak tko je pomoje povsod...

Podobne teme