NLB oglašuje pri piratih

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.479
449
83
Danes se priklopim na *artis in me preseneti farbovito ozadje, podlaga celotni strani je reklama za NLB varčevanje mladih.

A že od nekdaj oglašujejo tam, je to praksa pri nas? Enako na *linku, če še obstaja?

Ker nekako si ne predstavljam, da bi HSBC oglaševala novo ponudbo kreditnih kartic na Piratskem zalivu.

mistique

Guru
16. jun 2009
14.117
1.890
113
Emona / Carnium
Na fartisu se rolajo Iprom oglasi. Kar pa verjetno niti ni bistvo vprašanja. Verjetno ni nekih pravnih vzvodov, ki bi to lahko preprečili in to je za NLB puhoglavce dovolj.

I

Izbrisan uporabnik 3287

boljse vprasanje bi bilo: zakaj pa ne? saj jih ne briga dejavnost strani ampak obiskanost.

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
oglaševanje na torrent straneh se uradno ne prodaja direkt na teh straneh, ampak kot pri čist eni drugi firmi, organizaciji...
se mi zdi, da je *link imel neko trgovino za travco, sedaj kot torent me v službi spet preusmeri nekam drugam.

Gonzo

Guru
1. sep 2007
9.462
9.766
113
EU
Sodeč bo bančni lukni NLB-ja, verjetno imajo denar skriti pri Piratih iz Karibov
10.gif

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.861
395
83
Citat:
Uporabnik blazko pravi:
Danes se priklopim na *artis in me preseneti farbovito ozadje, podlaga celotni strani je reklama za NLB varčevanje mladih.

A že od nekdaj oglašujejo tam, je to praksa pri nas? Enako na *linku, če še obstaja?

Ker nekako si ne predstavljam, da bi HSBC oglaševala novo ponudbo kreditnih kartic na Piratskem zalivu.

Po eni strani te moti početje banke, tvoje početje je pa povsem ok? Kaj pa ti iščeš tam?