Citat:
Pomembna obvestila
Moteno delovanje NLB tržnih poti v soboto, 19. marca 2016 v nočnih urah
Datum: 16.03.2016
Vse uporabnike obveščamo, da bo v soboto, 19. marca 2016 od 23. do predvidoma polnoči, prekinjeno delovanje sodobnih tržnih poti: NLB Klik, Klikin, NLB Teledom, NLB Avtomatski odzivnik in SMS stanja na osebnih računih. V času prekinitve bodo naši strokovnjaki izvedli nadgradnjo sistema.
Vsem uporabnikom se zahvaljujemo za razumevanje.
Citat:
Uporabnik Zebdi pravi:
Huh? Kaj pa vem, jaz lahko normalno vnesem plačilni nalog, ne da bi mi potekla seja. Kolikor sem ga primerjal z ostalimi spletnimi bankami, je Klik še vedno med boljšimi. Pa da ne bo pomote, tudi jaz imam namen poleti zamenjati banko - in če si bom slučajno premislil, si bom samo zaradi Klika..
Citat:
Uporabnik okrim pravi:
NLB klik ima zastarel program. Sploh ni praktičen. Moraš biti zelo hiter z vpisom, ker te takoj ven vrže potem pa ni druge, kot, da zapreš brskalnik in jovo-na novo. Jaz imam tudi na drugi banki in je bolj praktično. Me še nikol ni ven vrglo, zato se izogibam NLB. NLB, kot največja banka v SL. , bi lahko posodobila svoj sistem. Tudi drugi opravki vzamejo precej časa.
Citat:
Uporabnik Zebdi pravi:
Jaz? Pravzaprav nobene - zato sem pa tudi napisal, da če si bom premislil (in ne bom menjal banke), bo to izključno zaradi Klika - ker mi je res top. Edina stvar, ki bi me znala motiti v prihodnosti, je ta, da se govori o ukinitvi dostopa s certifikati...
Ja mogoče gre s certifikatom hitreje. S OTP pa dokler vpišeš u.ime nato maš delo z OTP, vpisat PIN, vpisat OTP št. potrdiš, nato geslo in moraš biti zelo hiter. Jaz redkokdaj s prvim poskusom da pridem noter. Seja poteče preden izvedem vse te postopke. Kot sem že prej omenil pa pri drugi banki nimam težav, da bi seja potekla preden bi se prijavil. Normalno pa je zaradi varnosti, da ko si že prijavljen, če nisi aktiven, da ti seja preteče in te sistem automatsko odjavi. Tudi na eni drugi strani NLB ( ni KLIK) se moram večkrat na novo prijavljat preden pridem noter in take težave imam samo z NLB. Če nebi bil prisoten tudi na drugi banki, bi mislil, da je to normalno. Sicer pa sem hotel le povprašat, če ima še kdo težave z NLB.Citat:
Uporabnik bizi pravi:
Citat:
Uporabnik okrim pravi:
NLB klik ima zastarel program. Sploh ni praktičen. Moraš biti zelo hiter z vpisom, ker te takoj ven vrže potem pa ni druge, kot, da zapreš brskalnik in jovo-na novo. Jaz imam tudi na drugi banki in je bolj praktično. Me še nikol ni ven vrglo, zato se izogibam NLB. NLB, kot največja banka v SL. , bi lahko posodobila svoj sistem. Tudi drugi opravki vzamejo precej časa.
Moraš pa biti ekstra počasnela, da te vrže ven.
Citat:
Uporabnik SHTF pravi:
Ali je kaj bolj ugodnega od NLB v kombinaciji s Klikom(online banko) in brez provizije na NLB bankomatih? Glede na to, da NLB že pri vodenju računa zasluži, pa provizija za klik, plačevanje položnic... Obresti pozitivnega stanja imam pa boljše v kriptovalutah xD