Ok kolegu bi rad nakazal okoli 150$ v ZDA
In ker mam klik NLB ne bi rad na banko hodu
Tako da mam vprašanje če je kdo že takole pošiljal prek klika in WU..
BTW: o WU nimam pojma
Ne gre mi v račun, ko hočm izpolnit obrazec za pošiljanje denarja prek WU, da hoče samo ime in priimek od kolega, brez njegovga računa, kera banka itd
Kaj, a on enostavno pride v banko (oz Wu poslovalnico), da osebni dokument, pa reče prek WU mam denar (150$) nakazan??
Zakaj sm zmeden? Ker v Kliku je tudi opcija: plačilo v tujino in prenos sredstev, kjer morm pa svega in svašta napisat (naslov kolega, banke, S.W.I.F.T oznaka banke itd).
Kaj se mi pa bolj splača pa ne vem, prek WU je nekje 10% provizije za moj znesek.
Ko sm gledal klasični prenos je pa cca pol manj
Če logično gledam, je čist prov??
Pomoč???
In ker mam klik NLB ne bi rad na banko hodu
Tako da mam vprašanje če je kdo že takole pošiljal prek klika in WU..
BTW: o WU nimam pojma
Ne gre mi v račun, ko hočm izpolnit obrazec za pošiljanje denarja prek WU, da hoče samo ime in priimek od kolega, brez njegovga računa, kera banka itd
Kaj, a on enostavno pride v banko (oz Wu poslovalnico), da osebni dokument, pa reče prek WU mam denar (150$) nakazan??
Zakaj sm zmeden? Ker v Kliku je tudi opcija: plačilo v tujino in prenos sredstev, kjer morm pa svega in svašta napisat (naslov kolega, banke, S.W.I.F.T oznaka banke itd).
Kaj se mi pa bolj splača pa ne vem, prek WU je nekje 10% provizije za moj znesek.
Ko sm gledal klasični prenos je pa cca pol manj
Če logično gledam, je čist prov??
Pomoč???
Nazadnje urejeno: