Zanima me, kakšne imate kaj izkušnje z varčevalnikom.
Jezi oz. motita me namreč dve stvari ...
Prva je ta, da lahko denar, ki ga privarčuješ, kadar koli prenakažeš nazaj na normalen račun
In ta, da si določiš datum do kdaj bi namreč to privarčeval.
Tisti, ki uporabljate to zadevo, me zanima, kako ste kaj zadovoljni. Predvsem me zanima, če za nekaj hočete šparati/varčevati, čemu potem varčevati, če si lahko kadar koli prenakažeš nazaj?
Tudi to mi ni čisto jasno, če se da na mesec avtomatsko prenakazovati, ali ga sam prenakažeš kadar želiš? Meni bi bilo bolj všeč, da si na primer mesečno določiš 50 ali pa 100 evrov na varčevalnik, potem pa tega ne moreš dvigniti ven, vse, dokler ne prideš do določenega zneska ali pa do roka.
Se pravi, prišparati želim 1700 evrov, vsak mesec 100 ali pa 200 evrov avtomatsko trgajo stran, in ta znesek želim doseči najkasneje do junija, 2016. če pred tem datumom ne bi dosegel vsoto, bi vseeno lahko dvignil ven, prej pa nič, če pa bi prej prišel do želenega zneska, pa ga bi dvignil ven lahko kadar koli. Malo mi je brezvezna ta zadeva ... če lahko kadar koli dvigneš ven iz tega denar, potem je boljše denar hraniti doma ... ali kaj pravite?
Ideja oz. zadeva je sicer v redu, samo ti dve napaki me motita, na vse zadnje pa je premalo obrazloženo.
Nazadnje urejeno: