NK Maribor - Dinamo

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.412
2.425
113
Torej? Koliko bomo jutri nabili hrvate?
cheer.gif

zabar

fotograf
20. mar 2011
975
0
16
Maribor ne bo streljal na gol, Zdrahovič bo sodnike obtožil pristranskega sojenja!!!
smirk-1.gif

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.412
2.425
113
Hja zato pa Mariborčani upamo da bo vsaj vaša Olimpija reševala Slovensko čast, aja ups, ni se uvrstila dalje... Ti šment...

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.412
2.425
113
Pa se vam res zdi da je Dinamo tako zelo v top formi in tako dober ali samo na pamet...? Pa brez zamere, jaz nevem ker ne spremljam naše kurje lige ampak koliko sem govoril z ljudmi in koliko sem prebral ta Dinamo niti ni tako dober in v neki top formi...

tgrzan

Majstr
21. feb 2009
3.797
273
83
Največja slovenska vas
Dinamo se je iz tekme v tekmo dvigoval, proti Bolgarom so res, da prišli čez za mišjega, vendar ne nezasluženo, proti Sherifu so nalogo opravili rutinirano, v hrv. prvenstvu delujejo suvereno. Tukaj je bolj vprašanje koliko je Maribor sposoben, saj še ni imel resnega nasprotnika letos.
Za dobro slovenskega nogometa upam na zmago Maribora, vendar pa je vedno lepo špiknit zagrizene navijače vijoličastih
evil.gif

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Ne glede na to, da mi gre ob omembi Zahoviča na bruhanje, vseeno privoščim, da bi šli v ligo prvakov naši prvaki.
Če že ne zaradi drugega, da vsaj malo omilijo štajerski sindrom.

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Citat:
Uporabnik Blackjack pravi:
Realno imajo šanse, če to uspe, se bo vrh NZS ponovno posral od zavisti.
A ti si res nasedel temu, da je osrednja Slovenija proti Štajercem?

tgrzan

Majstr
21. feb 2009
3.797
273
83
Največja slovenska vas
Hm.... si me lih prehitel hokejist... vrjami, da so v nzsju veseli uspeha, ker to tut za njih pomeni €$... tiste o zavisti pa pršpari za kolege v lokalu....

edit: + Glažar (en izmed podpredsednikov nzs) je štajerc

Nazadnje urejeno:

Blackjack

Guru
24. nov 2007
4.986
1.051
113
Citat:
Uporabnik gretzky pravi:
Citat:

NZS ni nobena osredja slovenja, je leglo nesposobnezev in politicnih smrduhov ki v karieri niso nic naredili. Zraven vsega pa se ne morejo sprijazniti da en Maribor dela nemogoce.

tgrzan

Majstr
21. feb 2009
3.797
273
83
Največja slovenska vas
Citat:
Citat:
Uporabnik gretzky pravi:
Citat:

NZS ni nobena osredja slovenja, je leglo nesposobnezev in politicnih smrduhov ki v karieri niso nic naredili. Zraven vsega pa se ne morejo sprijazniti da en Maribor dela nemogoce.

Nemogoče? Ne rečem, uspehi vredni spoštovanja, vendar pa je uefa prilagodila kvalifikacije, kjer igrajo prvaki nižje rangiranih držav na lestvici med seboj in neprvaki, kjer so npr. 3 uvrščeni v Italiji Udinese, 4.uvrščeni v Nemčiji Borussia M., 4. uvrščeni v Španiji Malaga... No, ko bo te izločala, takrat bomo govorili o nemogočem, dokler pa pobirajo drobtinice v drugorazrednem evropskem tekmovanju lahko pa govorimo o realnem dometu (se spomniš lanske edine točke v šestih tekmah, pa so imeli v skupini drugoligaša iz anglije).
Zame je nemogoče to kar je naredila Mura brez denarja za drese
cheer.gif

Res mi je žal, da nisi ti na čelu nzs, ki si zgleda tako sposoben in politični čistun, z vrhunsko kariero.