nissan navara

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
ne mi premikat v avtomobilizem, plizz

danes sem si ogledal eno..ne prestaro..pa to ma podvozje čist rjavo. je lastnik rekel, da je to tok rjavo, da bl ne more bit..komplet. je na servisu rekel za garancijo in so se smejal. d agarancija je proti prerjavenju, ne rjavenju. a je to normalno, al gre nissan po poti opla. so se menađerji kaj zarotiral in je oplov sef zdej glavca pri nissanu al kaj.

pa ne bom mel pathfinderja..sranje

maurice

Pripravnik
30. apr 2008
867
2
18
kje ti živiš oziroma iz kje si?
opli pred 15-timi leti so rjaveli, prav tako kot drugi.
Če si ogledaš kakega VW golfa IV, boš tudi videl rjavino.
Smo imeli expressa in je bil tut zlo rjav, pa pri karambolu se je to šele pokazalo,
Pa MB Vito je tut ves rjav.
Tko da posploševat je neumno. Vsi rjavijo, so rjavi, eni malce bolj, eni malo manj. Odvisno koliko km letno naredijo, ali jih redno čistijo, če so garažirani, ...

Tko da opel je sivo povprečje in ne izstopa na tem področju.

MrDaco

Guru
11. sep 2007
12.127
6.330
113
Oplom so rjaveli zadnji blatniki tja do leta 99. Potem so zaceli cinkat. Pr bajti imamo zdaj ze 12 let staro Astro in ne biste verjeli, je brez rje. Ajde rjavi recimo zadnja prema, mogoce auspuh, zavorni bobni, ampak to se pojavlja pri vseh znamkah. Karoserija je za zdaj nedotaknjena.

Nazadnje urejeno:

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Citat:
Uporabnik maurice pravi:
opli pred 15-timi leti so rjaveli, prav tako kot drugi.
Sem mel Toyoto Carino, isti letnik kot kolega astro. Medtem ko so njemu od rjavine že vrata odpadala, da pregnitih blatnikov in pragov sploh ne omenjam, sem imel jaz po 15 letih samo majhen rjav flek na strehi, ker so enkrat dolgo nazaj prejšni lastniki zvrtali luknjo za mobitel inštalacijo. Opel je znan po svojih rjavinah, saj zato pa ko so se posvetili tudi reševanju tega, so tako na močno reklamirali (drugi pač niso rabili).