Nick Vujicic

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Tisti, ki samo jamBrate, kako v življenju nič ni fer, pojdite poslušat tega motivatorja, morda vam kaj pomaga.
nahrung002.gif

mojamura

Fizikalc
25. jul 2007
1.355
1
36
sLOVEnia
nick je car, ga grem jutri poslušat.

sajkek verjetno pol nisem normalna po tvoje
bonk.gif

Nazadnje urejeno:

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.344
11.371
113
na ptuju imate zastonj, kolikor sem slišal. Naj ti bog in nick pomagata.

v mbju je pa potrebno raji (ki rabi uteho ali nekaj) spipat prvo 10 €, pol pa dalje.

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Citat:
Uporabnik The_Red_Devil pravi:

Kdor potrebuje nekoga, ki mu govori kako je dober, da ni ničvreden je ponavadi labilna čustveno nestabilna oseba. aka vernik
hysterical-1.gif

Glej, niso vsi ljudje popolni, tako kot ti in še par alterjevcev. Mnogo ljudi v Sloveniji ima take ali drugačne težave, s samopodobo, finančne, obupavajo nad življenjem...

Takšni ljudje včasih rabijo samo prijazno besedo nekoga, da jih malo dvigne. Nick je verjetno odličen motivator za take ljudi.

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.445
3.828
113
davorinm.wordpress.com
To ni še nič... kolegica je plačala prek 20.000 EUR za 1 leto rednih skupinskih srečanj vsako jutro. Češ imamo se radi, ti in tvoja energija sta pomembna, s svojo energijo lahko spreminjaš svet, čiščenje ob 5:00 zjutraj na parkirišču na dežju ipd. sranje.

Poleg tega je piramidna shema...po enem letu, zdaj ona vsem, ki jih pozna teži, da naj gredo na ta srečanja. Seveda je zdaj ona usposobljena za predavanja... Se ne družimo več z njo, ker je postala debilna, s spranimi možgani in še non stop teži s temi vudu sranji.

Ker medij bi zagrabil, če bi jim prodal to zgodbo? Ker se zadeva ful skrivoma dogaja, pere se denar in možgane naivnežem, ki še kredit jemljejo, da si bodo izboljšali notranjo energijo.

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.344
11.371
113
po kaj pa greš ti na to motivacijsko srečanje?

to da samo grde fašeš, to že vemo
evil.gif

Čudno da št. vernikov pada, moralo bi biti ravno obratno. No, zgleda loterija služi toliko več.

Ne ti meni o popolnosti. Jaz sem svoje življenje vzel v svoje roke in probam iz njega nekaj narediti.

Lahko bi pa tudi jaz ostal doma pri mami na sisi, si česal lase na stran čez oko in jokal nad pomorom kokoši v Jati. Motivatorji in psihiatri pa pred vrati v vrsti stojijo.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.500
7.683
113
zakaj medij? Napisi tu in bodo sami pobrali ce jim bo zanimivo. Veckrat preizkuseno ce se nisi opazil

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.252
1.279
113
43
Sej ne rečem da Nick ni car ampak poglej koliko invalidov se redno ukvarja s športom in kaj je naredilo iz svojega življenja.
Kar se pa takih predavanj tiče se mi pa zdi da niso primerna za vse, ki imajo probleme. Vsak človek ima drugačne probleme in predavanje nekoga nebo pomagalo vsem. Sicer je pa žalostno da moraš iti na predavanje o motivaciji. Lep dokaz kaka družba smo in kake ljudi imamo okrog sebe. Večina mojjih prijateljev ve da lahko kadarkoli me pokličejo pa bom pomagal. Žalostno je da morajo ljudje hodit na predavanja pa ne zarad sebe ampak zaradi drugih.

panoramic

Fizikalc
20. mar 2010
1.837
0
36
ksz

Vujicica je v Slo. pripeljala "ameriška krščanska cerkev" iz Lj. Pokristjanjevanje2.0.press

mojamura

Fizikalc
25. jul 2007
1.355
1
36
sLOVEnia
ksz...

ma kdor koli je že Nicka pripeljal v Slo - a je to sploh pomembno?...jaz ga grem gledat, ker mi je ena taka karizmatična oseba, ki kljub temu, da nima ne rok ne nog - ni zgubil volje, živi naprej, dela tisto kar najbolj zna - vliva upanje ljudem širi pozitivno energijo.

Ni se zavlekel vase in se zaradi svoje handycap-a ne skriva pred ljudmi....skratka ne smisli sem sam sebi in ne jamra cele dneve!

panoramic

Fizikalc
20. mar 2010
1.837
0
36
Se strinjam, tip je car. Ni mi pa všeč to, da ga neka cerkvena institucija izkorišča za svojo propagando.

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Citat:
Uporabnik panoramic pravi:
ksz

Vujicica je v Slo. pripeljala "ameriška krščanska cerkev" iz Lj. Pokristjanjevanje2.0.press

Huh? Kdo tocno je to bil?