Citat:
Uporabnik sad pravi:
Sobna antena z ojačevalcem. Kot sem že napisal je analogni signal snežen.
Aja, pa bolj kot tehnična rešitev me zanima, na koga naj pošljem pritožbo. Rtv, agencija,...?
Se strinjam. Vendar je bila kalkulacija pri nas jasna, ko ssmo se odločil za Siol. Nas je kupil za 2 leti in to daleč najugodneje kot kdorkoli drug, za storitev, katero smo potrebovali. Storitev je ok, vendar bom sedaj probal it z internetom na alternativo, TV pa itak gledamo samo to, kar bo sedaj brezplačno na DTVCitat:
Uporabnik Dr1m pravi:
Če si na Siolu le zaradi tistih programov ki naj bi bili dostopni brezplačno, je velik nesmisel da ga imaš in podpiraš požrešnega velikana.
nekaj sivih lis? Celi veliki kraji niso pokriti (poglej si Zagorje, recimo). Glede na to, da to vsi plačujemo, jim tega ne bi smeli dovoliti. Zapovedati bi jim morali vsaj 98% ali 99% pokritost prebivalstva (ne ozemlja) pred preklopom na digitalno. Tega zdaj ne dosegajo niti slučajno.Citat:
Uporabnik igor9x pravi:
V karti pokritosti z dvb t signalom je še nekaj sivih lis,ki pa jih odpravljajo in širijo oddajnike.Vse vukojebina jaz mislim bodo pokrili in bo lepša slika kot je bila do zdaj.http://www.rtvslo.si/dvb-t/moznost.php
Jaz na počitnicah v Ratečah nisem nič ujel,sem gledal analogno obe sloveniji,pa še to sem telovadil z anteno.Računam da bodo do drugega leta to uredili.
Kako je situacija v blokih ne vem, vem le to s kakšnimi težavami se srečujejo stanovalci blokov.Citat:
Uporabnik asko pravi:
Kaj ima pa upravljalec bloka z anteno ???? pa v sklopu kake najemnine ????
Citat:
Uporabnik sad pravi:
Kam se lahko pritožim, če v naši vukojebini nimamo signala digitalne TV? Analogna TV je bila pa precej snežena, ampak si vsaj kaj videl.
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
nekaj sivih lis? Celi veliki kraji niso pokriti (poglej si Zagorje, recimo). Glede na to, da to vsi plačujemo, jim tega ne bi smeli dovoliti. Zapovedati bi jim morali vsaj 98% ali 99% pokritost prebivalstva (ne ozemlja) pred preklopom na digitalno. Tega zdaj ne dosegajo niti slučajno.Citat:
Uporabnik igor9x pravi:
V karti pokritosti z dvb t signalom je še nekaj sivih lis,ki pa jih odpravljajo in širijo oddajnike.Vse vukojebina jaz mislim bodo pokrili in bo lepša slika kot je bila do zdaj.http://www.rtvslo.si/dvb-t/moznost.php
Jaz na počitnicah v Ratečah nisem nič ujel,sem gledal analogno obe sloveniji,pa še to sem telovadil z anteno.Računam da bodo do drugega leta to uredili.