NFS Undercover

Naglfar

Fizikalc
7. sep 2007
1.563
1
36
Panonija
Ta je najbolj svež.
Končno bi rad en novejši NFS probal na feedback volan - mogoče ve kdo, če tokratni to ŽE podpira??
wink-1.gif

Prostreet začne letet po menijih gor pa dol, ko za controller naštimaš volan ... To se ne spodobi za gejm s takim imenom, tudi če je arkada. Baje ene verzije prostreeta (ne vem če PS, XBOX, nekaj od tega v glavnem) sploh niso podpirale druge kamere kot swingman ... Res so na trenutke čist na podnu.

lost1

mnz
19. jul 2007
8.456
146
63
Ok hvala,tako da ne vlečem dol brezveze kakšne stare verzije
smile-1.gif

Bom videl ce mi bo ta sploh všečna.

bmwm3csl

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
21. jul 2007
1.430
0
36
33
Domžale
Sprobalm tale Nfs in moram rečt da ni tok slaba ( za Nfs - pač vodjlivost avta in to je takšna kot pri prejšnih, skratka nič posebnega ) je pa narejena na enak načink kot kakšen Nfs Most Wanted, le da je grafika tuki dost lepša. Za primer en ss moje lepotice iz igre.
wink-1.gif

Tony_Soprano

Alter Mafia
7. jun 2008
1.405
0
36
Joj dej no imel sem na najvišjih nastavitvah na 8800GT pa je sranje...
Pa je odvisno tudi od procesorja in rama...

Nazadnje urejeno:

matejdro

HACKER 08
6. jan 2008
2.267
0
36
A ve kdo, kako bi se dalo LAN ali pa kakorkoli multiplayer špilat brez prijave v to EA sranje?

Naglfar

Fizikalc
7. sep 2007
1.563
1
36
Panonija
Probam ta NFS ... ne vem, kaj vozite (kakšne gejme), ampak to je živ poraz. Moram še probat z volanom, če sploh podpira, ker pro street ni imel podpore za feedback volane, in to baš nobene. Slika tipična NFS, zmeraj je v nekem tonu. Zdaj je neka rumeno-rjava in imaš filing, da se voziš po pesku. Carbon je za primer bila neka vijolična.
Motion blur je nek filmski, tak dejanski motion blur sploh ni, ker ga je tu za celo vidno polje. V celoti je seveda nepotreben.
Grafika je podpovprečna. Robovi avtov so še zmeraj taki pogrizeni, tudi če je vse na high in vsi filtri na max. Inštalacija prevelika, zahteve pa so preveč napihnjene, kot pa se gejm na koncu izkaže. Aja, pa fizike ni. Prav nobene.
wink-1.gif

DrM007

700. registrirani uporabnik
1. sep 2007
2.450
1
38
43
Krain
Ni fizike? Pa to si ugotovil že na začetku? Počakaj, da dobiš recimo porša, mu upgrejdaš handling (beri: izklopiš fiziko), boš 90° kote speljeval pri 200+mph
wink-1.gif

Najbolj hecno je, ko že skoraj understeeraš, potem pa te nekaj enostavno vrže nazaj na idealno linijo in pelješ naprej... kot bi bil glitch v matriki
wink-1.gif

matejdro

HACKER 08
6. jan 2008
2.267
0
36
Trapasto je, da dobesedno sploh ni menijev. Kar postavi se ti na cesto.

Vsiljuje ti nek EA online račun(tudi pri single playerju npr. pri slikanju in zagonu igre).

Velikost igre bi lahko zmanjšali s tem, da odstranijo prosto vožnjo po mestu, ker sploh nima smisla(takoj ko končaš dirko je že nekaj drugega na voljo - samo tab stiskaš).

AA očitno ne deluje (vsaj jaz imam tak občutek), kljub max nastavitvitvi.

LAN podpore ni, ali pa sem jaz slep in gumbka ne vidim.

Filmčkov ne gre preskočit (ok, saj vem da so se potrudili pri snemanju, samo jaz hočem vozit. Za filme lahko grem v kino).

Zelo kratek. Je res težko naredit kakšen randomizer, ki bi ti v neskončno ponujal dirke, da bi lahko vse driver skile in levele boostal do konca?

Nalaga zeloooooo dolgo in še loading je zelo trapast(neki krogi).

Prelahka - igra se "obrne" v par urah, ker večino eventov narediš v prvem poskusu, nasprotnike prehitiš v prvem ovinku in nato voziš 2km pred njimi celo igro.

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Kljub max nastavitvam je grafika pod pričakovanji. Avti so sicer lepi, okolica sama pa je skoraj enako podrobna kot pri Most Wanted, ki je že kar nekaj star. Poleg tega pa se kljub high-end mašini vidno zatikava (kot sem prebral, je to problem na čisto vseh platformah, tudi PS3).

Aja, zaenkrat zgleda presenetljivo lahka.

Mark

Pripravnik
17. avg 2007
850
5
18
PC verzije nisem sprobal, sem pa mel cca 3 dni na izposojo Xbox 360 različico in je grafika bla super. Malo pogooglajte za Xbox screenshote
grin1.gif

DrM007

700. registrirani uporabnik
1. sep 2007
2.450
1
38
43
Krain
Ja, tudi jaz sem opazil da AA ne pali. Resda je to najbolj opazno le takrat, ko avto miruje, ko voziš je itak vse zamegljeno, tako da se ne opazi, da so avti zgriženi.
Meni se čisto nič ne zatika, ne filmčki, ne med igro.
Tudi mene iritirajo "nalagalne sekvence", ki je le kup črnine in par out of focus kapljic dežja.

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Ne bom rekel, da ni gladko, ampak ni pa to tisto, kot kake druge igre z večjimi detajli. Se mi zdi, da je bolj finta v gladkosti premikanja kamere, ki res ni to to.

lost1

mnz
19. jul 2007
8.456
146
63
Kje se kaj zatika?

Na kaksni kisti?
Namreč pri meni ni nobenega zatikanja na 1900 x 1200 al kolk je že resolucija ...

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Core2-8500, Radeon 4870, 4GB rama

Ne vem, za moje pojme ene toliko gladko kot Crysis, samo z mnogo slabšo grafiko.
Ampak kot pravim, zdaj se mi bolj zdi, da kamera preveč "trese". Filmi se pa itak zatikajo prekomerno, ampak ker so itak brezvezni, ni panike. Če je kdo opazil, jih lahko preskočiš z Entrom, če ponavljaš mision. V prvo pa res ne gre.