NFS 3 Hot Pursuit

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Nostalgija me je pripravila do tega, da sem si potegnil preko torrentov tole staro, a dobro igrico.
smile-1.gif

Dobil sem sliko original cdja, kot pravi avtor, ki še navaja, da lahko igrico preprosto extractamo in zaženemo ali pa jo najprej posnamemo na cd.

Zdaj pa mi ob zagonu same igrice reče: To play NFS3, you must have the game CD in the CD-ROM.

ali pa ob zagonu setup fajla: You must run setup from the CD-ROM.

Ker nimam nobenega praznega cdja in me tudi nasploh ne mika, da bi si pekel stare igrice, me zanima, če ima kdo kakšno idejo, kako priti mimo tega??? Da bi torej lahko zagnal igrico, brez da bi imel njen cd??

hvala in lp

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Zraven špila je bil ponavadi priložen Fake CD, ki pa pod XP in Visto ne deluje. Žal boš moral poiskat verzijo s iso sliko, jaz je nisem in mi je ostal samo lep spomin na ta špil. BTW NFS4 deluje bp.

Ena ideja je recimo da greš v knjižnico, si špil izposodiš in narediš kopijo, jaz sem si v času dial-upa veliko takih kopij naredil.

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Haaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!

Sem dobil NO-CD patch!!!!
grin1.gif

Poleg tega je bilo pa še cel kup zajebancij, da sem jo sploh lahko usposobil za delovanje pod winxp, pa še zdaj se mi dostikrat obeša. No, ja, vseeno jo pa lahko igram z vsemi detajli na max resoluciji, kar na mojem p233 nisem mogel.
wink-1.gif

vseeno hvala!