Nezadovoljivo delo pooblaščenega serviserja

leprotto

Fizikalc
22. jul 2007
1.587
1
38
www.dlvkos.si
Zanima me, kaj se da naredit, če ti rata po prometni nesreči izbrat servis, ki ti avta ne zna popravit?
Delo sem reklamirala že trikrat (!!!) in še vedno jim ne rata ključavnice prtljažnih vrat skupaj sestavit do te mere, da bi se s senzorjem za zapiranje vrat končno ujela. Lučka za odprta vrata se prižiga na vsaki neravnini, ki jo zazna podvozje.
A se da zmenit tako, da peljem na kakšen drug servis ali moram vztrajati pri teh specialcih?

JEREMIJA79

Pripravnik
11. dec 2007
32
0
6
Citat:
Uporabnik leprotto pravi:
Zanima me, kaj se da naredit, če ti rata po prometni nesreči izbrat servis, ki ti avta ne zna popravit?
Delo sem reklamirala že trikrat (!!!) in še vedno jim ne rata ključavnice prtljažnih vrat skupaj sestavit do te mere, da bi se s senzorjem za zapiranje vrat končno ujela. Lučka za odprta vrata se prižiga na vsaki neravnini, ki jo zazna podvozje.
A se da zmenit tako, da peljem na kakšen drug servis ali moram vztrajati pri teh specialcih?

Tukaj ne gre za senzor ampak za mikro stikalo v zapahu vrat...
priden.gif
Menjaj servis...ali pa kompleten zapah.

merdzo

Majstr
6. avg 2007
3.767
167
63
Preveri, če lahko zahtevaš nov avto :p
Menda, če nek izdelek 3x zapored reklamiraš za isto stvar, lahko zahtevaš nov izdelek.
Pa de ni bi kdo kaj o rabljenosti avta. Dati morajo nov ali ekvivalenten ali boljši izdelek. Brez doplačil ali česarkoli.
Držim pesti, da je kaj ne tem :p

lp

mitja155

Pripravnik
19. apr 2008
569
12
18
43
LJ
pa dej že v smeti zapel ta avto... amapk res... noče tebe ta "nemc"... na fiatu bi ostala... :D

leprotto

Fizikalc
22. jul 2007
1.587
1
38
www.dlvkos.si
Ja sej vem, saj kaj ko Fiat in 4x4 v limuzinah ne gredo skupaj.
V glavnem, ta teden so popravljali ponovno in sumim, da jim je tokrat ratalo.

mitja155

Pripravnik
19. apr 2008
569
12
18
43
LJ
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
itaq, v četrte gre rado
aplauz.gif

v peto pa Janez pride...

@leprotto... nisem misli na Fiat... očitno je tale octavia bolj kot ne mimo izstrelek. Kasko, pa v drevo, pa drug avto... bolje požreti xxxx€ sedaj kot pa xxxx plus še nekaj... tale avto ti ni sojen in thas it...

lp

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.264
1.894
113
obrazloži profesionalcem da je slab stik med konektorjem kabla in konektorjem mikrostikala v ključavnici.

To je vse.

Pa če jim bo uspelo naj poskusijo zadevo uštimat (kakor vejo in znajo).